Gépkarabélyok

Ha valóban selejtek akkor kuka ha nem akkor elajándékozzák a kurdoknak.Mi nem fogunk még ingyen sem venni mert pénzbe kerülne átállni az 5,56-ra.

Tovább megyek ha lőszert adnának ingyen sem kéne mert az Istenként tisztelt BTR lőréseiből nem lehetne használni(AK-hoz van a befogatás).Ami egyébként faszság,hisz azokból a lőrésekből csak lőszerpocséklás lőni de mit várunk amikor még megkövetelik a zászlójelekkel történő kommunikációt...

Persze hogy kell a zászlójezés, hiszen 100 méter felett a rádió úgy sem működik :D

Szerintem lehetne olyan adaptert csinálni a BTR-he ami pászol a G36-hoz, ha már annyira ragaszkodnak egyesek, hogy onnan is használni lehessen.

Szerintem lehetne olyan adaptert csinálni a BTR-he ami pászol a G36-hoz, ha már annyira ragaszkodnak egyesek, hogy onnan is használni lehessen.

Nem érted a lényeget!Egy Forintnál többe kerül így nem ezen kívül itt soha nem lesz AK-n kívül más!

• Tetszik
Reactions: fip7
Nem voltak szívbajosak az árral, rendelnek 90000 darabot olyan darabáron ami egy kapzsibb kiskereskedő polci ára vagy annál valamivel több. Csorog itt is vissza pénz rendesen a tisztek meg a politikusok zsebébe.
Nem is értem, hogy milyen illúziót kergetünk itthon a politikusok tisztességével kapcsolatban...
Bács-Kiskun déli részéhez viszonylag közel tud valaki olyan lőteret+egyesületet, ahol ezzel meg lehetne jelenni hivatalosan?
csm_HK243_TAR_re_BLK_BasisConfig_01_392678b4c7.png

Van neked ilyened hivatalosan?
Pont azért kellene a lőtér meg az egyesület, hogy hivatalosan lehessen. Lenne egy ismerőstől majdnem féláron németországból hivatalosan, de nem tudom(merem) behozni, addig amíg nem tudom lepapírozni. Viszont, ha elkel akkor meg megszívtam, mert egy mikulást nem fogok fizetni érte.

Keress egy másik egyesületet, vedd meg, papirozd le teljesen legálisan, max egyesületet váltasz ha kapsz közelebb.

Nálunk diliházi körülmények vannak éles fegyvertartásnál. Elsősorban nincs nagyon civil lőtér, katonaihoz meg nem férsz hozza. Ha sportfegyvert akarsz, akkor a román sportlövő federáció tagja kell legyél, másképp marad a vadásztársulási tag ami qrvadrága vagy gyűjtő. Akinek van az szinte mind gyűjtő, de azt is eljárni elég sok pénz és vesződés. Ha használni akarod, akkor leteszel egy kérést a rendőrségre, hogy akarsz menni lőtérre. Azt 15 napon belűl elbírálják, de le kell legyen egyeztetve, hogy fogadnak a lőtéren. Ott megkapod a lőszert, ellövöd, csinálnak róla egy jegyzőkönyvet, aztán elhúzol haza vele.
Ahol legutoljára voltam ott a felhozatalt elnézve nem éri meg saját fegyvert beszerezni hacsak nem a zombi apokalipszisre készülsz titokban. Volt ,22 cal pisztoly és puska, 9mm pisztoly, kétcsöves vadászpuska, egycsöves koronglövő, AK-47, volt mindenféle céltábla, és jók voltak az árak is.
Mondjuk Magyarországon kicsit jobb a helyzet lőtereket illetően, az árak is barátságosabbak mint itt a legtöbb lőtéren, és a törvények is lazábbak valamivel, nem az a céuk elsősorban, hogy őrületbe kergessék az embert.

Baján van egy lőtér.
Azon már túl vagyok. Mikor megkérdezetem, hogy .223Rem.-el lehet-e jönni, lepattintottak. Olyan egyesületet kell keressek, ahol vannak versenyek erre a kategóriára, mert ha nem indulok vele, akkor elveszik a jogosultságom a sportfegyver tartására.

Mondjuk neked úgyis olyan klub kell előbb-utóbb ami vagy szervez versenyeket vagy legalább van komoly lőtérhez hozzaférése. Mert gondolom lőni is akarsz vele ha már megvetted.