M
molnibalage
Guest
Azt írtam,hogy még oldalról is értékelhetetlenül kis távolságból lesz detektálás(máskor olvasd végig...).Azért F-35-ről írok mert az a jövő nem a 4 .gen. Akinek lesz 5.gen. gépe addig nem fogja használni a 4.gen. gépeit amíg azok biztonságban nem lesznek tehát a légvédelem kiütéséig.Írhattam volna J-20-at vagy T-50-et is teljesen mind1. Arra kell készülni a légvédelmi rendszereknek,hogy a jövőben 5.gen. gépekkel fognak találkozni mert nincs az a hülye aki beküldi a fejletlenebb gépeit lelövetni.
Akkor meg butaságot írtál. Az RCS diagramokon látszik, hogy 0 dBSm fölé is ment a számolt RCS. Oldalról nézve a kutya közönséges 4. gen gépek szembőli RCS táján van nagyyságrendileg. A kőkorszaki Nyevánál lőttek be 0,5 m2-es RCS-t érzékelési határt, ami -0,3 dBsm. Ezt tudta is. Ez alapján szerinted a Sentinelnek milyen problémája lenne oldalról észlelni egy F-35-öt? Kb. semmilyen. A linkelt diagramon 60 fokon túl az RCS-e ezen tartományban van.
Ezen felül kértem, hogy itt foyltassuk, de még arra is képtelen vagy, hogy ott válaszolj, ahol javasoltam...