COIN feladatra a DAS overkill, de természetesen használható. De nem értem, hogy miért ezzel jössz.
Aztán a témaváltást sem értem.
A vontatott csali radaros rakéták ellen van, COIN-ban olyan nincs. Az F-35-ön alig néhány zavarótöltet kaztetta van. Lehet szerencséje az ellennek is. 100 millás géppel nem repülünik be a MANPAD/IR SHORAD zónába. Pont. Nem arra készült. Ha ilyen buta akarsz lenne, akkor persze megteheted és tehetsz rá gépágyú podot, de szerintem hülyeség.
Akinek csak F-35 lesz annak muszáj lesz berepülni eszik nem eszik.Egy géppuskafészekre pocséklás a lézeres bomba a butát meg nem tudod elég pontosan oldani így marad a gépágyú vagy a nem irányított rakéta(bár azt nem tudom,hogy lesz-e az F-35-nek).Úgy jön ide a DAS,hogy érzékelni fogja az indítást így mehet a csali(még ha a modern dolgok ellen annyira nem is hatékony)+azonnal lehet megszakítani a rácsapást miközben a géppár másik tagja támadja is az indítás helyét.A zavaró meg a vontatott csali pedig akkor jön jól ha van radaros légvédelmi gépágyű vagy rakéta.