A baromságaidról?Olvass már vissza kicsit, így lemaradsz egyébként is a legmókásabb részről

A baromságaidról?Olvass már vissza kicsit, így lemaradsz egyébként is a legmókásabb részről

Aha látom-látom! Manufakturális gyártás! Évi 50 db! SzuperNézegess vissza ebben a topikban 3-4 oldalon keresztül ott az egész sztori ott van lépésenként![]()

Lenyúltad a slusszkulcsot egy Lynxből?

Alakul ez. Szvsz egy réteg lakkot még dobj rá, az kicsit összerántja homogénebbé.
Ez hivatalos bejelentesnek tekintheto?
Dehogy benne volt abban az stl file pakkban amit a neten vettem 28 dodóért. Aztán most kísérletezek. Van benne egy mjölner tornyos önjáró aknavetős verzió is. Pedig az RM nemo-val reklámozza szóval nem tudom az eredeti szerző honnan szedte.Ez hivatalos bejelentesnek tekintheto?
A BTR-es topic afganisztáni és ukrajnai képei után egy UB-blokkos verziót szeretnénk most már látni, további Mad Max-es kiegészítőkkel.

Há' biztos. Tök úgy néz ki, mint az előzőKis módosítások, srikeshieldet raktam a torony oldalára és kipucoltam a Natter RCWS-nek a helyét is a torony hátuljáról. Kicsit kiengedem a fantáziát
![]()
![]()
![]()

Hiányoltam alóla a zenét, illetve a szupermenő süvítő hangot!A video nagyja az összeszerelés és ellenőrzés. A világ legnagyobb Bell-222-es Airwolfa.

friulmodel.hu
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..