ó, jaj...van ám itt gond...
Van bizony....
mi a védelem célja? az, hogy ne jusson be a küzdőtérbe a lövedék....kíváncsi vagyok arra a logikára, hogy akkor a küzdőtérben elhelyzett üzemanyagtartályok, hogyan járulnak, hozzá a védelemhez..
Le lett írva, be lett mutatva, lásd. Leclerces képet. Tudom, hogy kényelmetlen a valóság
5) megint segítek kicsit: ahhoz, hogy az üzemanyagnak legyen védelmi funkciója, ahhoz mennyiség kell belőle...az izraeli tapasztalatok alapján az acélhoz képest kb. 1/7 a hatásossága ( vagyis 70mm üzemanyag=10mm acél)
És mi ellen?
Ez alapján te inkább ne "segítsél" senkinek, mert általában butaságokat beszélsz!
A dízel/kerozin HEAT (Kumulatív) védelemben segít, 1 méternyi üzemanyag kb. 30 cm-nyi acéllal egyenértékű. De ezt már írtam...
6) a betett szíriai kép a rosszindulat és tudatlanság keveréke...te döntöd el melyiké inkább....ugyanis azokat a Leo-kat az ISIS elfoglalta, és egyes források szerint ők robbantották fel, más források szerint a török F16-ok lőtték szét...de nem "normál" harci cselekmény következménye az amit ott látsz
megjegyzem a török Leo-ok korai verziók voltak ( ezt a lehegesztett lőszernyílásokról lehet megállapítani)...ez olyan mintha mezei, csupasz T72A-k lettek volna ott....
de itt van 2 másik valóban harcban kilőtt Leo...az egyiknél hátulról találták el a tronyot, a másikat meg valahol közepén találták el...ettől egy t72 olyan kalapemelést csinált volna, hogy ihaj...
Bla bla bla.... Mellébeszélés, magyarázkodás, csillagok lekamuzása az égről!
Ezt is az ISIS robbantotta föl (LOL ott se voltak baszki, Kurdokkal harcoltak!), vagy egy török F-16-os volt, biztos összekeverte a nem létező kurd páncélos erőkkel:
Ez se ATGM találat: (jah, de mégis XD)
Itt van még néhány:
Ha tudnék arabul biztos találnék még pár videót.
Addig még pár kép, amin biztos nem rakétát látunk hanem Szent János bogarat, majd a német technika természetesen önmagát semmisíti meg:
A Leopárdok bevetése a törökök szerint is sikertelen volt, később már csak az M60T-k maradtak, azokból ugyanis kevésbé lett tűzgolyó, mint a Leopárdból.
Hozzá tenném, hogy 1970-ben tervezett és kb. a 80's évek végén gyártott Konkurs rakétákkal lőtték ki őket XD
Persze mind ez, természetesen nem a valóság, hanem az én rossz indulatom terméke, hiszen biztos az ISIS elfoglalta (ott se voltak, meg amúgy is, hogy?) vagy a török F-16 bombázta le (miért is?).
A szánalmas magyarázkodás, meg mellébeszélés helyet azt kellene elismerni, hogy ez egy szarul megtervezett harckocsi, akárcsak az elődje.
És hiába van belőle már egy 7. verzió, attól még a tervezési hibáinak a nagy része még mindig adott.
Szerencsétlen magyar katonákat meg majd ebbe a méregdrága német szartaligába ültetik bele
Adja a Jó Isten, hogy sose kelljen kipróbálniuk valódi ellenséggel szemben!