Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azért vitték előre a hajtást mert hátul nem fért volna el(ugyan ez vol az M4 harckocsik magasságának az oka is).A Párducot ott rontották el hogy farmotoros volt, egy kardánnal pedig meghajtották az első lánckereket. Így magasabb is lett és nehezebb is, lassabb is, drágább is. Vagy orrmotor és első lánckerék hajtás, vagy farmotor és hátsó lánckerék meghajtás. Valószínűleg nem tudták összehangolni ezt, pedig így lehetett volna egy a későbbi T-54-et megelőző ahhoz hasonló MBT.
Nem tudom u.azt értjük e Porsche Tigris alatt, de ha a VK 4501 (P) számú járművet (ld.: lenti kép) akkor a hírem az hogy ennek sajnos nem dízel motorja volt.A porsche tigrise (a dizelmitoros) a kuzdoter méretét leszámítva mindenbe uberelte a hechel féle tigrist... .
Rövid válasz:az eredeti terv valoban Benzin generator elektromos meghajtas volt.
De azt elvetették mert nem hozta az elvárt eredményt. Majd jött a dizelmotor... (igen dízel ez volt az egyik indok hogy nem választották csak 50-100 db készült belolle) de ezt írtam én is fentebb talán nem volt teljesen világos... ez az én hibám amúgy a kép amit linkeltel egy oszverjarmu.
Vannak ott izgalmas sztorik, de mennyi!