Azért vitték előre a hajtást mert hátul nem fért volna el(ugyan ez vol az M4 harckocsik magasságának az oka is).A Párducot ott rontották el hogy farmotoros volt, egy kardánnal pedig meghajtották az első lánckereket. Így magasabb is lett és nehezebb is, lassabb is, drágább is. Vagy orrmotor és első lánckerék hajtás, vagy farmotor és hátsó lánckerék meghajtás. Valószínűleg nem tudták összehangolni ezt, pedig így lehetett volna egy a későbbi T-54-et megelőző ahhoz hasonló MBT.
Nem tudom u.azt értjük e Porsche Tigris alatt, de ha a VK 4501 (P) számú járművet (ld.: lenti kép) akkor a hírem az hogy ennek sajnos nem dízel motorja volt.A porsche tigrise (a dizelmitoros) a kuzdoter méretét leszámítva mindenbe uberelte a hechel féle tigrist... .

Rövid válasz:az eredeti terv valoban Benzin generator elektromos meghajtas volt.
De azt elvetették mert nem hozta az elvárt eredményt. Majd jött a dizelmotor... (igen dízel ez volt az egyik indok hogy nem választották csak 50-100 db készült belolle) de ezt írtam én is fentebb talán nem volt teljesen világos... ez az én hibám amúgy a kép amit linkeltel egy oszverjarmu.
Ezeket is benzinmotor mozgatta (úgy ahogy...)
(ehhez kellett Sztálin...) és az utódja egy Spanyol polgárháborút megjárt tiszt bizonyos Dmitrij Pavlov lett. Ez a Pavlov Spanyolországban páncélos tisztként benne volt néhány keményebb buliban, többek között első kézből tapasztalta meg mennyire szar dolog mikor az ember feneke alatt meggyullad száz liter benzin.
Vannak ott izgalmas sztorik, de mennyi!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..