M
molnibalage
Guest
Semmiféle korlátot nem szab. Azért zárom be, mert ha 10 ablak van nyitva, akkor használhatatlan. Ennyi. Semmit nem éreztem belőle sebességben, de a kevdvedért kipróbáltam. Minek legyen egyszerre aktív kétféle böntésző és 10 app, amiből éppen egyet használok, de kb. 4 oldalt lehet görgetni, hogy egyet megtaláljak? De hát felőlem azt hallucinálsz be, amit jól esik...Nyugodtan pöcsölj a zárogatással, nekem nem kell, csak ha olyanom van éppen. Ez a különbség - a rendszer olyan korlátokat szab neked, amit te természetesnek veszel, és azt hiszed, hogy nem is lehet másként. Semmi szükség arra, hogy baszkurálódj manuálisan a wifi, BT, akármi ki/be kapcsolásával, zárd be az appokat mert fagy, lassul, merül. Egy normálisan megírt rendszeren ilyennel nem kell foglalkozni...
Lásd fent. Te ideologizálod meg magadnak, hogy miért kell drága vacak. Felőlem...Olcsó telefonnal is lehetsz lusta/kretén, ez nem a telefonodtól függ. Sem okos sem hozzáértő nem leszel attól, ha ideológizálod magadnak, hogy te okosba' megoldottad, az olcsó műszaki termék is pontosan ugyanolyan jó, mint a drága műszaki termék, különösen ha műszaki tények ennek világosan ellentmondanak.
Semmit nem kell okosba megoldani. Az, hogy bezárod azt, ami nem kell, az kb. olyan, hogy nem egy kuplerájban éled az életed. Persze láttam már olyan embereket, akik szeretnek kupiban élni. Szíved joga.
Nagy szavak...Valakinek azt is kell, nem végezheti el mindenki a neten a mindentudás egyetemét és kommentelhet olyan dolgokról, amihez f*ngja nincs.
32GB-os, ennyi nem biztos, hogy felfér. Miért vettem ekkorát? Mert tudom, hogy nem akarok ennyi szemetet tárolni rajta. Igen, szemét. Mert az ember nem nézeget meg 8000 db fotót rendszeresen. Összesen nincs a telómon 10 app, amit én tettem fel. A gyárik nagy része is feleslege szemét. Remélem kezd leesni a tantusz... A teszthez minden szart megnyitotta, ami csak volt a telón.Nagyon szórakoztató lesz. Szóval akkor légyszíves másolj fel 8000 képet és 350 videót a telefonodra, nyiss meg 100 böngésző oldalt és 50 appot, és mutasd meg mit tud vele kezdeni egy emulált rendszer egy vérgyenge színvonalú hardveren.
Meg miért legyen nyitva 100 db böngésző oldal? A kedvenceim között nincs az otthoni gépen 20-nál több, amit gyakran megnyitok. A többi csak források lementése és tárolása.
Persze. A YT-n fent levő videók, amik megmutatják meg biztos mind hamisítványok.Ezt már részletesen megtárgyaltuk, hogy bárgyú, otromba hülyeség.
Ez a legcukibb része a kommentednek. Jössz mindenféle 100 db böngésző oldallal meg 50 db appal, de az, hogy határállomások forgalmát és várakozási időt mutató appot használ valaki, az neked ismeretlen. Másnak meg fontos. Mutasd a tömegeket akik 50 db appot tartanak nyitva és 100 db böngésző oldalt. És aztán mutasd meg ennek hasznát, mert turkálni benne jó sok idő lehet.Mi a tököm az a határfigyelő app? Meg minek, kinek?
Amire sajnos rá kellett jönnöm, az életem során:Ehhez képest emberek százmillió használják nagy megelégedéssel mert megkönnyíti az életüket, és nem kőkorszaki DOS-os módszerekkel és megközelítéssel, rengeteg időt elbaszkurálva kezelik az adataikat, mint egyesek. Itt inkább az a kérdés, hogy az ilyen minek veszi meg 40 ezerért megveszi a kínai dzsunkafont, hogy aztán sima butatelefonként használja. Ilyennek minek egyátalán okostelefon? Egy Nokia 3210-es bőven elég erre a felhasználásra. Olcsóbb is, tovább is bírja akksival.
- A tömegek hülyék. Ez van. Ezt nem tudom szépíteni.
- Sajnos létező jelenség a konzumidioizmus. Azért veszi, mert más is. Nem azért, mert szüksége van rá.
- A pénz és az ész nem korrelál, főleg nem az ízléssel sokszor.
De csak hogy legyen egy kis objektív mérőfok is, ne csak szubjektív dolgok, hogy pontosan mennyire van lemaradva a konkurrencia az átlagos user szempontjából legrelevánsabb sebesség (webböngészési teljesítmény) terén... úgy legalább 3 évvel (a 2016-os iPhone 7 még mindig simán veri a mezőny nagyobb részét - és egyesek szerint úgy, hogy még szoftveresen lassították is közben ).
Webbrowsing benchmarkok.
Ja értem. Ez olyan, mint amikor az utlimate érv, hogy miért jó a Telsa, hogy mennyi alatt van 100-on. KB. a kinemszara le kategória. Ha a 40 ezres telefon tudja azt, amit az átlaguser csinál vele, de mégis megveszi a sokzázba kerülő almást, akkor lásd fenti pont. A tömegek hülyék. Úgy tűnik, meg lehet élni a hülyékből is.