M
molnibalage
Guest
Ha jól látom, akkor HDMI 2.0 1440p és 60FPS sem. Nekem ennél nagyobb igényem úgy sincs...1080p@60Hz-ben nem
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha jól látom, akkor HDMI 2.0 1440p és 60FPS sem. Nekem ennél nagyobb igényem úgy sincs...1080p@60Hz-ben nem
melyik lett végül?Nah, duruzsol az új VGA.
A HZD fullra húzva 1440p-ben folyamatos. Egy riccenés sem.
Nem tudom hány FPS, de most 1440p-ben tudja azt, amit eddig FHD-ban.
Kb. ennyi volt a cél.
2-3 mi? VGA? Minek? SLI halott. Abba a gépbe 1 db is elég azt sem tudja majd kitekerni.később akár 2-3 is
2-3 mi? VGA? Minek? SLI halott. Abba a gépbe 1 db is elég azt sem tudja majd kitekerni.
Hát ez nem teljesen így működik. Gondolom játszani akarsz, ott a párhuzamosítás eléggé optimalizálatlan, nem vagy korlátozottan létezik. Általában a legjobb mag boostja a meghatározó ezen kívül a belső architektúra.A két CPU kb. (90%-ra) annyit tud, mint az AMD Ryzen 5 3600XT 100e HUF-ért.
Ez a CPU teljesítmény a következő pár évre otthoni hobby-gépnek elég.
...64 GB (DDR3) RAM-mal. Pár Firefox ablakot elbír még a Chrommal párhuzamosan is.
Ahhoz melyik 1-2-3 nVidia illeszkedne teljesítményben/mennyiért?
Ezert nincs mobilbankom...A leghallgatási ügy kapcsán...
A kétlépcsős azonosításnak és minden másnak így mi értelme van?
Ha fullra lehallgatnak és olvashatják a telódat, akkor azt is meg tudják csinálni, hogy te nevedbe akár elutalnak pénzt, földönfutóvá tesznek, aztán bizonyítsad be te, hogy nem te utaltál. Vagy belépnek n+1 fiókodba, kizárnak onnan oszt IJ.
Valakinek a megélhetése függ ettől.
Ez tök jó. Én online hogyan vásárolsz?Ezert nincs mobilbankom...
Sehogy. Csak kp.Ez tök jó. Én online hogyan vásárolsz?
Asztali geprol. Na meg paypal.Ez tök jó. Én online hogyan vásárolsz?
De asztali gépről vásárlás esetén is a telefonodra jön a netes kód és minden más...Asztali geprol. Na meg paypal.
Es ezzel hogy foszthatna ki?De asztali gépről vásárlás esetén is a telefonodra jön a netes kód és minden más...
Mobilról én sem vettem soha semmit, de a kétfaktoros azonosítástól kezdve minden a mobilod segítségével megy...
Asztali gép esetén nehezen, mert az ottani login adatot kell keyloggerrel.Es ezzel hogy foszthatna ki?
Amióta világ a világ azóta vannak tervezett backdoorok a termékekben software/hardwaresen. Amiket titkos szolgálatok ki is használnak. Emellé keletkeznek akaratlanul a nem ismert bugok, ez a nagyobb halmaz.A kétlépcsős azonosításnak és minden másnak így mi értelme van?
Ha fullra lehallgatnak és olvashatják a telódat, akkor azt is meg tudják csinálni, hogy te nevedbe akár elutalnak pénzt, földönfutóvá tesznek, aztán bizonyítsad be te, hogy nem te utaltál. Vagy belépnek n+1 fiókodba, kizárnak onnan oszt IJ.
Valakinek a megélhetése függ ettől.
Asztali gép esetén nehezen, mert az ottani login adatot kell keyloggerrel.
Teló esetén ugyebár ezt is lenézik. Tehát minden megvan arra, hogy belépjenek a nevedben, onnantól fogva aztán már csak azt kell blokkolni, a teló tulaja megkapja az értesítéseket és ennyi.
Amikor ma bitcoin-t is loptak, akkor nem hinném, hogy aki akarná, akkor ez ne menne neki.
Persze ezt nem az átlag gyök2 polgárral teszik meg, de hát még soha nem láttunk olyat, hogy a hatalom valakit ellehetetlenít?
Ja.
De.
És lám, kiderült, hogy van erre egy eszük és úgy tűnik használják. Nem csak csúnya bácsik / nénik ellen...
Sosem ér véget ez az őrület?Az amazon kiírt egy állást, crypto payment expertnek. Úgy tűnik hamarosan cryptoval is lehet az Amazonon fizetni.
Is Amazon About To Start Accepting Crypto? | ZeroHedge
ZeroHedge - On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zerowww.zerohedge.com
Miért érzem azt, hogy vége a VGA árcsökkenésnek.