Az én látószögem szerint jelen állás szerint létezik egy jelenleg működő NATO/USA légvédelmi rendszer aminek van egy bizonyos képességbeli határa -egyesek nagy önbizalommal állítják , hogy ismerik alaposan ezen (amúgy titkos) rendszerek harci paramétereit (azoroszoksokpénztsadnánakérte) is- amiről bizton állítják , hogy a még most rendszerbe álló , tesztfázisban lévő titkos HVG fegyver rendszerek ellen annyira hatékonyak , hogy nem is kérdés az , hogy hatásosak ellenük .
Csak én érzek ebben annyi bizonytalansági tényezőt ami kétségbe vonja azon állításokat miszerint már most tudja a rendszer amit tudnia kell és bizton ellátja védelmi feladatát ?
Ezzel szemben vagyunk mi akik csak azt állítjuk , hogy mivel nem ismerjük a rendszerben álló védelmi technikát(nem ismerhetjük hiszen titkosak) illetve még ennyire se ismerjük az új Orosz/Kínai HVG fegyvereket és társaikat (még titkosabbak) ezért nagy felelőtlenség azt állítani , hogy a meglévő képességekkel már most letudják küzdeni a rendszerbe álló HVG fegyvereket . Majd valamikor (USA publikáció alapján 2025-2030 körül ) lesz ilyen képesség amin dolgoznak a szakemberek . Majd !
Én nem állítom , hogy a tudásom vezérel (közép iskolai fizikából nem voltam ötös) de a józan parasztival jól elvagyok látva (tudok nagyon paraszt lenni) és ha az általam képviseltek egybecsengenek a NATO/USA katonai szakértői által képviseltekkel akkor hajlamos vagyok azt elhinni , hogy én látom helyesen a dolgokat !
Elhiszem , hogy egy pár embernek ez a fétise -mármint a hadi lokátor/rakéta/repülőgép technika - és nagy elméleti tudást halmozott fel , de a tudás igazi nagysága ott kezdődik , hogy nem állítjuk magunkról se közvetlenül , se közvetve , hogy mindent is tudunk és szimpla fizikával/matematikával próbáljuk alátámasztani ,hogy amin mérnökök/tudósok/technikusok sokasága dolgozik főállásba az felesleges mert mi már kimatekoltuk , hogy az csak szar és felesleges erőlködés !