Hanyadszor már hiresztelik ezt? Ma Krynky ellen csak egy támadás volt és az is visza volt verve.
A hír Shojgutól származik, aki ezt jelentette Putinnak. Mégis mit mondhatot mást? Hogy a Dnyeper partján egy telepulés ellenáll?

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Meszike, tömegével nem ukrán foglyok vannak, hanem ukrán hullák. És azt nem csak az orosz propi mutatja...Ha tömegével lennének elkapott ukrán hadifoglyok akkor azt már mutatta volna az orosz propi.
Ha ez neked nagyon-nagyon jó interjú...Nagyon-nagyon jó interjú két, az ukrán katonai hírszerzésnek dolgozó kontraktorral. Rengeteg tapasztalatot foglalnak össze és elég nyíltan is beszélnek.
Akit rosszul érint, hogy az orosz sorkatonák foglyul nem ejtését fejtegetik, az inkább ne nézze meg, mindenki másnak kötelező.
Szó esik benne a specnazról, a Sosna-N mesterlövészek elleni lézeres berendezésről, az orosz tüzérség alkalmazásáról, sok-sok más mellett.
Külön szeretném felhívni a figyelmet arra amit az éjjellátókról, hőkamerákról és az optikákról mondanak
![]()
Nem gerjedés kérdése a felszerelés, de amúgy tényleg én kérek elnézést, hogy ezen az oldalon ilyenekkel foglalkozok.Értem én, hogy hőkamera meg optika, meg ilyen drop pouch meg olyan plate carrier, meg ezekre te szokásosan gerjedsz,
Ezt aláírom. Az északi front összeomlása után a keleti fronthoz soknak nem volt kedve (ez az amit én tudtam megfigyelni a saját eszközeimmel). És?Mint a zsoldosok többsége, elhúzott a gecibe, amint forró lett a helyzet a közelükben.
Nem rossz, de nem látom ez hol cáfolna bármit amit szépen egy órában elmondanak. Ez egy ismeretterjesztő műsor ami fogyasztható, kerek-perec elmondanak gyakorlatias dolgokat amit eddig ezen az átlag szinten mások nem.Megvan az egész sztori (név, telefonszám, minden), leírom címszavakban a lényeget:
Tök jó, ha készül velük olyan tartalom amire rá tudok mutatni, hogy na ez az időtartamhoz képes jó anyag, akkor berakom. Bár máskor is azon ment a hiszti, hogy az azovosokkal készült filmet hoztam. Mert nem szimpik. Hát nekem se. És?...Azt gondolom, érdemesebb inkább odafigyelni azokra (= ők lesznek hitelesebbek), akiknek ez a háború egzisztenciális kérdés.
95%-ban orosz források vannak "feldolgozva" a topikban, de sajnálom, hogy most egy ilyet is látnod kellett. Remélem kihevered. Egy hasonló, a gyakorlatiasabb oldalról szóló anyagot nem tudnék hirtelen mondani az orosz oldalról, amit itt láttam. Ismerek ilyeneket, csak nem hozom be, nem feltétlen szeretnék minden nehezen hozzáférhető anyagot bedobni a köztudatba. Ugyanez UAV, medic, stb. vonalon is. Nekünk amúgy sem ők a szomszédaink, és erősen kétlem, hogy számunkra releváns lenne az orosz hadikultúrával foglalkozni... Lehet fanboykodni, csak annak meg a hasznát nem látom.Persze az orosz forrásokat nyilván nehezebb feldolgozni.
Ne röhögtesd már ki magad. Berakok valamit, hogy ez érdekes, jól összefoglalt cucc, írok hozzá pár dolgot ami újdonság lehet. Nekem pl. a Sosna-N az volt, nem tudtam, hogy értelmes mennyiségben gyártásba került. Erre nekiállsz sírni (már ne haragudj), hogy én milyen vagyok, meg psyops (simán lehet, mondtam az ellenkezőjét?), meg harci dísz (öltönyben szemléltessenek?), stb... Nehéz erre mit mondani.De amúgy érdekel, miért gondolod, hogy ami elhangzik egy garandthumb nézettségű csatornán egy állítólagos tapasztalt (23 éves, haha) zsoldostól, az nem psyop? Mitől lesz ez neked hiteles? Mert végig harci díszben dumálnak? Ezt amúgy nem tartod röhejesnek?
Érdekel? Változtat az elmondottakon az, ha leléptek? Ember szerinted nekem ez valami érzelmi kötődéssel jár vagy mi?Mit gondolsz, ez a két zsoldos hogy érte el, hogy még most is él?
Nyilván faszság, aki nem teljesen hülye az azért ezeket gondolom le tudja szűrni. Nem olyan homogén a minőségük, más a repeszhatás, ez tény. (Igen igen, cserébe legalább van elég.)Mit gondolsz, amit az orosz tüzérségi gránátokról állítanak (pl hogy az átkozott orosz malacok csak három (3!) darabra szoktak robbanni), az vajon mennyire hiteles?
Ha néznél más topikokat tudnád, hogy őket is figyelemmel követem. Pont azért írtam, hogy aki nagyon felzaklatja magát, az inkább ne nézze meg, hogy ne kezdődjön el ez az életfájdalom...Legközelebb hallgass rámVégül egy nagyon-nagyon jó interjú Milcsakovval, a Ruszics vezetőjével.
Tiszta középkori látványvilág.ha az összes .hu híroldalt áttúrod, akkor ott sem fogsz ilyen hírt találni.
Azzal, hogy nem találsz forrást akarod azt bizonyítani, ami minden ukrán számára is egyértelmű? Mármint, hogy képtelenség volt az általad említett MINDENT kivonni.
Pontos számot úgysem kapsz.
pl őket is kivonták a videókon látható fejvesztve menekülés közben.
![]()
Cyberspec News
Ukrainian soldiers are happy that Russian forces are capturing them and treating their injureds inside Avdiivka.t.me
vagy ezt a minden egységet kivontak, de a veszteségek mértékét nem ismered, hogy kell értelmezni?
Ha teljes volt a veszteség, de mind meghaltak, akkor az kivontnak számít?
mert ha a halottak is a mindenkit kivontakhoz tartoznak, akkor persze tök igazad van.
Meg orosz is.Meszike, tömegével nem ukrán foglyok vannak, hanem ukrán hullák. És azt nem csak az orosz propi mutatja...
Ezt most tudjuk be annak, hogy hirtelen felindulásból válaszoltál.Azért 10 év alatt csak sikerült nekik.
A Szu-25 videó mikori? Mert mintha már láttam volna jóval korábban.
Jelenleg csökken.... Felsorolnád őket teljesítmény, márka sorrendben? Remélem ezeket a zagyvaságokat Te sem hiszed el. Ukrajnában az emebrek csak túlélnek, és ha van lyuk a seggükön azt is befogják, nehogy szelejen. Egyébként özvegyek vagy nyugdíjasok esetleg rokkantak dolgoznak a 64 fajta drónokon?Jelenleg 64 fajta drónt gyártanak Ukrajnában, különböző üzemekben és bővül a lista.
Már ez is múltidő:Legalább ezt a baromságukt feladták az ukránok...
Meszike, ez nagyon óvodás szintűre sikerült!Meg orosz is.
Igazad van régi.A Szu-25 videó mikori? Mert mintha már láttam volna jóval korábban.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..