Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Lengyel zsoldosok, grúz zsoldosok, francia zsoldosok, angolul beszélő valakik, német Marder, lengyel Krab, amerikai Bradley, Stryker, Maxxpro, HIMARS, meg stb..Érdekes ez az ukrán nyelv.
Rybar in English
The video being circulated by Ukrainian channels as proof of alleged total control over Sudzha was filmed at the local branch of "Gazprom Gazoraspredelenie" on the very northwestern outskirts of the settlement, which they reached several days ago. Coordinates: 51.203505, 35.246919 The overall...t.me
Hát hogyne! Azon kívül, akik ott meghalnak, a következményeket az ukránok viselik. Az elég nem? Amúgy a fogjok akiket elkaptak mintha hoholok lettek volna. Volt aki dicsőszégesen fel is mondta a nevét, alakulatát.Lengyel zsoldosok, grúz zsoldosok, francia zsoldosok, angolul beszélő valakik, német Marder, lengyel Krab, amerikai Bradley, Stryker, Maxxpro, HIMARS, meg stb..
Van valami ukrán is ezen a ongyilkos terror PR akción ?
A tények ismérve közismerten az, hogy oda is van írva, hogy ez bezony tény (négy felkiáltójellel). Mindenesetre - bár nem ismerem a hozzáállásukat, csak felületesen -, ha nem az x-en lenne, hanem mondjuk az fb-n, nem irigyelném a független-objektív tényellenőrt, akinek e "hír" valóságtartalmát csekkolnia kellene.
Ez igazán kedves volt, de ezúton mondanám minden „követőmnek”, hogy ne engem kövessenek, hanem a saját józan eszüket.Ne add fel! A követőid, nagyobb hittel támogatnak mint Zselét a vérukránok! De félretéve a komolytalanságot, a kérdésem ha cinikusan is hangzott, nem költői volt. Viszont azt is be kell látni, hogy nem tudsz hittel vitázni. Lásd itt is, elég egy név ahhoz, hogy valakinek igaza legyen. Nem is tudom, hogy a kommentedben felsorolt, amúgy szépen összerakott gondolatok miért nem tudnak egy egységes válasszt szűlni a gondolataid végén. Pedig a komment alapján várnám, a végére az összefoglalót. Most így nem tudom hirtelen egy kommentből, hogy kit tisztelhetek benned előző foruméletedből, de ez nem is nagyon fontos. És mielőtt itt vérben izzana a sok hitgyülekezetes szeme, semleges tartalommal fogalmaztam meg. Én amúgy úgy írnám körbe a lényeget, hogy gyúrd össze azt amit írtál, dobd bele egy vödörbe, nézz bele, és megátod a válaszokat. Szerintem a legtöbben tévednek itt azok akik a nagy háttér/összeesküvéselméleteket boncoogatják. Én félek, hogy nincsenek ilyenek. Oly mértékben legalábbis ahogy sokan hiszik. Amit látunk az maga az emberi elme/lélek genetikailag kódolt kivetítése a világban. Sokkal sokkal markánsabbak ebben a rendszerben a véletlenek és ezáltal a káosz alkotta okok, indokok ereje mint az hisszük. Messze messze nem vagyunk globálisan annyira intelligensek, hogy felül tudjuk írni az évezredes emberi hajlamokat, kódolást. Mik ezek? Alapvetően azok, amiket a természet belénkkodolt. A túlélés, a szaporodás ösztönei, és az erre épülő többi dolog ami aztán meghatározás az emberiséget. Többet akarni, megölni a szomszédot, erősebbnek lenni másnál, megszerezni a hatalmat, stb stb... Nézzünk meg egy filmet a majmokról, (ne a Bonobokról), az ott látottakahoz tegyünk hozzá rengeteg, hogy a "költöt" idézem IQ-szintet, és már meg is kapod a választ a kérdéseidre. De eben a fórumban így "filozofálni" életveszélyes. Páran még le is lőnének, mert nem a hitüket támasztom alá, vagy nem állok egyik oldalra sem. Beteg világban élünk! Ez ennyire egyszerű!
Harkov vagy Ardennek ez itt a kérdés.Bátortalanul szólok hozzá a sok itt levő szakértő árnyékában. Meglepő, hogy az ukrán betörés ekkora területet érint? Mi ezen a meglepő? Ez nem a 2. vh. szovjet doktrínája, hogy "egy lépést sem hátra", sokkal inkább a Kutuzov-féle taktika. Evakuáltak, visszavonultak, teret hagytak és bevárták az erősítést. Okosék meg habzó szájjal lelkendeznek itt, hogy lám csak mennyire király ez az ukri hadsereg... Néhány hét múlva térjünk vissza erre, Persze NATO huszárjainknak akkor is lesz majd magyarázata a tervszerű visszavonulásra meg a tárgyalási pozíciók erősítésére.
Na mentem nyaralni...
Írtak valahol a hadrendi számukat de ebben az infocunamiban beletellne egy kis időbe visszakeresni, meg igazából nekem nem is mondott semmit maga a szám, annyira kutakodni meg főleg nincs időm. Valahonnet jöttek, valahova mentek, reggel a videót is beraktam magarol a támadas pillanatairol, majd lehet írják meg valahol milyen rendeltetésu egység volt.Hát esélyesen könnyű területvédelmi erők lehettek.
Ősi sztyeppei taktika...Bátortalanul szólok hozzá a sok itt levő szakértő árnyékában. Meglepő, hogy az ukrán betörés ekkora területet érint? Mi ezen a meglepő? Ez nem a 2. vh. szovjet doktrínája, hogy "egy lépést sem hátra", sokkal inkább a Kutuzov-féle taktika. Evakuáltak, visszavonultak, teret hagytak és bevárták az erősítést. Okosék meg habzó szájjal lelkendeznek itt, hogy lám csak mennyire király ez az ukri hadsereg... Néhány hét múlva térjünk vissza erre, Persze NATO huszárjainknak akkor is lesz majd magyarázata a tervszerű visszavonulásra meg a tárgyalási pozíciók erősítésére.
Na mentem nyaralni...
Korábban már kijelentették az oroszok, hogy nem ejtenek foglyot. Ez hatvànyozottan igaz a zsoldosokra...Hát hogyne! Azon kívül, akik ott meghalnak, a következményeket az ukránok viselik. Az elég nem? Amúgy a fogjok akiket elkaptak mintha hoholok lettek volna. Volt aki dicsőszégesen fel is mondta a nevét, alakulatát.
Ukrán psyop, elmondják, hogy ők, ”kijrszki” lakosként mennyire boldogan várják az ukrán erőket.Ha jól értem ezek orosz partizánok lennének?
Aztán még az azovosokat is elcserélték.Korábban már kijelentették az oroszok, hogy nem ejtenek foglyot. Ez hatvànyozottan igaz a zsoldosokra...