[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

DTheo

Well-Known Member
2020. augusztus 20.
1 184
3 473
113
Nekem régen is az fájt a legjobban, hogy nálam sokkal kiválóbb emberek írnak ebbe a fórumba, mégsem írják le stratégiai- és taktikai-szinten, hogy mi is folyik ebben a háborúban, pedig...

Szerk.: Az nem a Szabó József.
 
  • Hűha
Reactions: Kim Philby

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
29 481
69 485
113
Ez a cikk nekem marhán tetszik, már már portfolio szintű fos

"Az ukrán haditengerészet rákapcsolt"




A kép linkje remélem működik, nézzétek meg!
Ez egy debil. A nemlétező ukrán haditengerészet rakapcsolt, visszafoglalta a Fekete tengert, aztán leirja hogy 1 lengyelbe viszik a gabonát teherautón, meg 2 teherautón a Dunahoz, ja és 3 vegigcsonakaznak a part mentén román meg bulgar felségvizen persze Nato vedernyo alatt. És akkor berak egy 22 előtti térképet ehhez szemlelteteskent.
Ez nudli.
Ha az a szint azon a munkahelyen akkor tartsák meg, de ilyen pongyola fércmuert én nem fizetnek, ennyit bármelyik random utcán megkerdezett Gipszjakab tud meg akkor is ha nem követi a sztorit. Írjon inkább a filmsztarokrol.

Orosz Btr 82 betört Urozsajnojeba és vegiglotte az egész utcát 30mm-el... Mit tudják ezek azt xar a BTR mert vékony a páncél, gyenge a motor, oldalt van az ajtó, meg a 30mm is xar...

Egy kis lopikazas, potom 36+ millió dollár, aprópénz...

1 milliárd köbméter gázt kaptunk eddig évente a szudzsai elosztobol.

Szumi térségből 20000 embert költöztet ki az ukrán rezsim.

Fu mennyi harci térkép, tábornok urak, lehet nyalazni



.
 
  • Tetszik
Reactions: GI83

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 429
56 383
113
Pokrovszknál husz orosz megadta magát:


Geolokáció alapján már uz ukrán nehéztuzérség is bement az orosz teruletre:



Na,akkor már csak kb 20-25 millió potenciális Orosz katonát kell megsemmisíteni,megadásra bírni a nemnáciknak,és vihetik is Oroszország anyácskát.
Egyre biztosabb vagyok benne, illetve az ukránokkal is mindent megtetetnek azért, hogy Vlagyimir Vlagyimirovics és stábja,az ő végtelen bölcsességében megszüntesse ezt a történelmi tévedést,amit ukrajnának hívnak még.
Amire egyre nagyobb igény lenne.
Addig fog ez tartani amíg van hús a nackók és az Oroszok közé,utána már egyezkedni akarnak egyből.
Most, az átgondolt,ès komoly stratégiai értékkel bíró kurszki betöréssel kb 1 hónappal előrébb jött a kapitulációja ukrajnának, aztán egyre szűkebb lesz a gatya az ex ukrán főkatonáknak,főnackóknak,a civileket ágyúzgatóknak,kazettás töltetezőknek,de sebaj,láttuk a kedves Tadzsik tenoristákat is elszórakoztatták a kihallgató tisztek,amelyik tenorista kimerült,egyből rádugtàk a töltőre,pl.
Persze lehet párat csak simán agyonvernek gödörbe lőnek, de a náci,tömeggyilkos uraknak sem jár több,mint a nyugger,csecsen hadúrnak,hogy egy derűs reggelen 3x pofánlövik kárpótlásul.
Szóval nyugodj békében ukrajna,éltél 30 pár évet,de minek.
 

gigabiga

Well-Known Member
2011. március 9.
1 124
2 057
113
Az egyhetes ukrán kiképzés nem lehet annyira rossz, ha ilyen pimasz hadműveletekre képesek.

Vajon a Tik-Tok kommandó hol van?
Mindíg jót mosolyogtam amikor a csecsenek bevetésével fenyegetőztek. A pofájuk nagy, teljesítmény meg semmi.
 

nani1980

Well-Known Member
2010. október 30.
708
1 954
93
Mivel lassan kiég a procim, szerintem a mínuszosban.
Ne add fel! A követőid, nagyobb hittel támogatnak mint Zselét a vérukránok! :) De félretéve a komolytalanságot, a kérdésem ha cinikusan is hangzott, nem költői volt. Viszont azt is be kell látni, hogy nem tudsz hittel vitázni. Lásd itt is, elég egy név ahhoz, hogy valakinek igaza legyen. Nem is tudom, hogy a kommentedben felsorolt, amúgy szépen összerakott gondolatok miért nem tudnak egy egységes válasszt szűlni a gondolataid végén. Pedig a komment alapján várnám, a végére az összefoglalót. Most így nem tudom hirtelen egy kommentből, hogy kit tisztelhetek benned előző foruméletedből, de ez nem is nagyon fontos. És mielőtt itt vérben izzana a sok hitgyülekezetes szeme, semleges tartalommal fogalmaztam meg. Én amúgy úgy írnám körbe a lényeget, hogy gyúrd össze azt amit írtál, dobd bele egy vödörbe, nézz bele, és megátod a válaszokat. Szerintem a legtöbben tévednek itt azok akik a nagy háttér/összeesküvéselméleteket boncoogatják. Én félek, hogy nincsenek ilyenek. Oly mértékben legalábbis ahogy sokan hiszik. Amit látunk az maga az emberi elme/lélek genetikailag kódolt kivetítése a világban. Sokkal sokkal markánsabbak ebben a rendszerben a véletlenek és ezáltal a káosz alkotta okok, indokok ereje mint az hisszük. Messze messze nem vagyunk globálisan annyira intelligensek, hogy felül tudjuk írni az évezredes emberi hajlamokat, kódolást. Mik ezek? Alapvetően azok, amiket a természet belénkkodolt. A túlélés, a szaporodás ösztönei, és az erre épülő többi dolog ami aztán meghatározás az emberiséget. Többet akarni, megölni a szomszédot, erősebbnek lenni másnál, megszerezni a hatalmat, stb stb... Nézzünk meg egy filmet a majmokról, (ne a Bonobokról), az ott látottakahoz tegyünk hozzá rengeteg, hogy a "költöt" idézem IQ-szintet, és már meg is kapod a választ a kérdéseidre. De eben a fórumban így "filozofálni" életveszélyes. Páran még le is lőnének, mert nem a hitüket támasztom alá, vagy nem állok egyik oldalra sem. Beteg világban élünk! Ez ennyire egyszerű!
 

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
49 023
80 889
113
Nekem régen is az fájt a legjobban, hogy nálam sokkal kiválóbb emberek írnak ebbe a fórumba, mégsem írják le stratégiai- és taktikai-szinten, hogy mi is folyik ebben a háborúban, pedig...

Szerk.: Az nem a Szabó József.
Pedig le lett már írva, hogy mi folyik taktikai szinten (a stratégia az más dolog, arról sokkal kevésbé vannak kézzelfogható objektív imputjaink), csak az nem nagyon tetszik itt sokaknak.
 
  • Tetszik
Reactions: Busho3301