[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 294
89 045
113
Ha jókat akartok röhögni, olvassátok el az index mai ukrán háborús rovatát! :D

4 orosz reptérre mért MEGSEMMISÍTŐ csapás, 1000 orosz hadifogoly, miközben az oroszok Donbasszt, az ukránok Kurszkot FOGLALJÁK EL, meg egyéb Kijev Independent és NEXTA faxságok. :D

Mind jó, persze, ha tövig szopod a mélyFOS híreit 24/24.
 

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
29 541
69 911
113
Remélem ezek utan érthető miért voltak a nato csatlakozások.
Atálltunk, maradjunk ennyibe. Volt egy szeteso katonai gazdasági tömb amelyiknek elfogyott a pénze. Leleptunk, szerencsére gond nélkül és ez tényleg nagy munka volt nem szerencse. Azt hitte mindenki hogy most jó függetlenek leszünk.
Csak pénz a folyamatosan kellett mert nem jóságbol adtak, ezért mivel van az a pénz a szegény feleségtol való válás után pár év agglegenyeletet felcsereltunk egy gazdag feleségre.
Minden csak a pénzről szól.
97-99-ben épp padlón voltak az oroszok,a Jugoszlávia polgarhaboru ja ugyan zavaró volt főleg nekünk, a románok is veszélyesek voltak, a nyugatiak meg hú, azért Szaddamot is hogy lenyomtak nem? A politikusok a pénzt szeretik meg a nyalást. Fel is vették minket de minek? Ha tudnad hogy néztünk valami nyugati katonara akkor, mint egy felistenre, nagyon menő volt a Nato főleg hozzánk képest. Taszaron hú de menők voltak a néger katonák, bezzeg mi a kopott zöld egyenruhában amit fater is hordott...
Az oroszoknak az egészhez semmi köze nem volt, legalábbis a mi esetünkben, szerencsére semmi közük.
De miért tag a portugál pl? Ő kitől fel? A spanyoloktol? Franco visszatér vagy mi? Bárcsak visszatérni mert mióta elment... Őket mi vette rá hogy belepjenek és bent maradjanak? A nyajszellem? A zsebpenz a híresen korrupt politikusoknak? Az albán is az orosz miatt lépett be? Enver Hodzsa hagyta meg az emlekirataiban hagy a kínaiak után a Natot válasszak? Vagy a szerbek miatt léptek be hogy a következő koszovói balheba tolják a seggüket nyugatról? A török miért van benn? Mertha kilepnek és haboruzna a görög gél akkor a Nato a gorogot támogatná? Stb.

11 ukronato halott egy erdei ösvényen. Xar volt a Nato kiképzés, vagy mi lehetett a baj?


Ezt érdemes megnezni, így pusztítjak szórakozásbol a civileket az ukrán fegyveres csoportok. Két nagyon rossz helyzetben lévő civil menekülési kísérlete... :(

Ez még epic egy szóval. Ukrán titok hadseregnek beutott a bomba.

Tankot Iszkanderrel? Van bőven ezek szerint.
.
 

ornagy

Well-Known Member
2014. október 24.
3 024
12 294
113
Most akkor tényleg már! Ki hazudik?

a terkepeszem, aki altalaban megfontoltan rajzolja a terkepeit, azt allitja, hogy Sudzsa ukran kezre kerult.

The town of Sudzha is completely under the control of Ukrainian Army now.


Situation on Kursk front [13:00]: During the last 48 hours Ukrainian Army were able to drive Russian Army out of the eastern part of Sudzha and take control of the suburbs of Mirnyi and Bondarevka. The Ukrainian presence in the locality of Mikhailovka could also be confirmed after reports in the last days. In addition, Ukrainian forces captured Cherkasskaya Konopel'ka several kilometers to the south.
On the other hand, Russian forces counterattacked and regained control of the localities of Kamyshnoe and Krupets.

 
  • Vicces
Reactions: sixtus

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 886
31 382
113
A Politico szerint az amcsik AGM-158-asokkal készülnek ellátni az ukránokat, amiket az F-16-sokról eregethenek majd.
Megint emelik a tétet, nagyon ki akarják robbantani a világháborút. Én azt nem értem, hogy az oroszok még random csoportoknak hogy nem adtak valami olyant, amivel pl egy hordozókötelékbe lehetne nagy kárt tenni, aztán feltennék a kezüket, hogy nem mi voltunk, mi csak a kiképzést, a fegyvert, logisztikát, a felderítést meg a célpont pontos helyét adtuk meg, a piros gombot becsszó az egyik analfabéta huti nyomta meg, vagyis semmi közünk az egészhez.
 

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
16 937
48 160
113
Ezek láttán még mindig kiállni mellettük...
"Orosz dezinfornáció!"
"Amúgy is megérdemlik a szemét orkok!"
"Jó jó, ez gáz, de elszigetelt eset, biztos nincs minimum tűrve, pláne támogatva!"


Válassz, kb. ezek lesznek a nyugati narratívák HA egyáltalán eljut oda annyi emberhez, hogy kellemetlen legyen és meg kelljen majd magyarázni. Nem fog kelleni, le se szarja ezt senki az oroszokon túl...

Közben megjött Meszike91 felettem, látod :)
 

sixtus

Well-Known Member
2022. február 22.
2 126
15 671
113
Ezek láttán még mindig kiállni mellettük...
Már nem számít semmit...ha az ukránok lelőnék a Kurzski civileket, ami nem történik meg mert ki akarják menekíteni őket...akkot azt mondanák a barátaik itt...
(is): nem kellett volna megtámadni ukrajnát és nem történt volna meg...erre meg: elszigetelt esetek. egy darab van az egész dandárban...stb....a hazájukat védik, és ilyenkor nem számít más...stb stb stb...tehetsz be te bármit..pont leszarja mindenki nagy orosz "szeretetében" :D Én pl már nem is próbálkozom...most 2 napja keresgélek a Kurszki régiót elfoglaló ukránokról olyan videókat, hogy a civil lakosságnak kaját osztanak meg ilyesmi...de nem találtam, csak olyanokat amikor lelővik őket, meg felgyújtják a házakat...de sztem az csak CGI...