<blockquote rel="boki"><blockquote rel="warrior">T. boki!
A fél népesség soha nem fog tüntetni, csak az oroszgyűlölők száma fog emelkedni /sőt már tavaly is ők voltak többségben/ Ílyen ellenérzésekkel meg nehéz lesz megoldást találni!
Ezen az oldalon meg már sokan voltunk, akik magyar mivoltunkból adódóan nem tartozunk az orosz nép nagy barátai közé! Remélem megérted, bár a Moderátor Úr nem ennyire megértő.
Én sokáig csak olvastam, majd csak később kezdtem irkálni - vesztemre! /Az ukrán helyzet lett vesztőhely neve./
Nekem inkább Molni hiányzik /ő sem orosz/, mert legalább értett a katonai repüléshez /biztos tudna mit kezdeni a számomra is fucsa Rafale-s táblázatoddal/!
Az oroszgyulolok száma novekszik hála az ukrán propagandának.Az orosz tv adásokat betiltották, így csak ukrán oroszellenes híreket, cenzúrázott informáciokat továbbítanak a nézok felé. Úgy hogy az ukránoknal nincs objektív tájékoztatás. Ezt a feladatot kapták az ukránok a gazdájuktól, az orosz nép "eltuntetése" (megolése , elzavarása vagy eroszakos ukránosítása) a céljuk.
Tudom ,hogy gyulolod az oroszokat , de szerintem ezen már túl kéne lépni. Ennyi erovel gyulolni kéne a torokoket, tatárokat, mongolokat, osztrákokat...stb.
Én is magyar vagyok mégsem gyulolom az oroszokat (ami nem jelenti azt, hogy midennel egyetértek ami ott folyik), hanem megprobálom megérteni mit miért csinálnak és mi a céljuk . Az oroszoknak is mint minden országnak vannak nemzeti, nemzetbiztonsági érdekeik .
Mutass olyan országot, ahol az oroszok puccsal,színes forradalmakkal megdontotték a demokratikusan megválasztott hatalmat ,vagy bombázással -az országok infrastruktúrájának tonkretételével - tobb százeter civil áldozat mellett (hamis vádakkal) elvitték az " demokráciát" . Az eredmény pedig nyomor, bunozés, merényletek és háború.
Az emberek életszínvonala drasztikusan csokkent. (ez van Ukrajnában is).</blockquote>
boki: tessék itt egy:
http://en.wikipedia.org/wiki/Kyrgyz_Revolution_of_2010
Ezt a kedvenc oroszaid okozták mert a Kirgiz elnök nem úgy ugrált ahogy ők fütyültek.
Undorító ez a kettős mérce ami a moszkoviták között megy.</blockquote>
Ez ellenforradalom volt az elotte lévo amerikaiak által támogaott forradalomra.