képtelen vagyok elhinni, hogy valaki elhisz bármit is a 444-nek
Képtelen vagyok elhinni, hogy képtelen lennél erre, én bízok benned!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
képtelen vagyok elhinni, hogy valaki elhisz bármit is a 444-nek
<blockquote rel="lgabo">képtelen vagyok elhinni, hogy valaki elhisz bármit is a 444-nek
Érdekes riport kárpátaljáról, és egy magyar is megszólal aki megjárta Delbalceve-t
<iframe type="text/html" width="640" height="360" src="http://hu.euronews.com/embed/306013/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Nem , nem annak veszed ami. Akkor ugyanis megpróbálnád megmagyarázni, hogy miért próbálsz félrevezetni fals semmitmondó manipulatív adatokkal mint a nem vásárlóerő paritáson mérni a nemzeti és egy főre eső jövedelem.Annak veszem ami... érvek hiányában, tartalommal szembeni vita helyett, személyemmel szembeni leszólás, csak próbáltam humorral elütni a gyenge választ.
<blockquote rel="norbi1985">Érdekes riport kárpátaljáról, és egy magyar is megszólal aki megjárta Delbalceve-t
<iframe type="text/html" width="640" height="360" src="http://hu.euronews.com/embed/306013/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<blockquote rel="norbi1985"><blockquote rel="norbi1985">Érdekes riport kárpátaljáról, és egy magyar is megszólal aki megjárta Delbalceve-t
ulippo
Tűzszünetnek a fronton de a katlan a szakadárok területén volt nem a frontvonalon(ők azt mondták,hogy a Minszki egyezmény nem vonatkozott a szakadárok által ellenőrzött területekre) ráadásul Porosenkó azt mondta,hogy semmilyen ukrán egység nincs a városban.Nemlétező csapatokkal nem lehet harcolni...
Szép estét!
Még az sem egyértelmű hogy mi a katlan hadászatilag.
"Légmentesen" körbe lehet-e zárni nagyszámú katonai egységet?
Szép estét!
<blockquote rel="bogaras">Szép estét!
Azt mondta,hogy nincsenek katlanban a városban pedig abban volta=nincsenek a városban.A katlant nem ismerte el pedig az létezett!