Lázár János ... a magyar állam a világban minden magyar állampolgárt megvéd ...
Szép is lenne, azonban egy szavát sem hiszem a jelenlegi kormánynak (sem). Időhúzás és altatás!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Lázár János ... a magyar állam a világban minden magyar állampolgárt megvéd ...
Szerintem olvassák, s aztán továbbelemzik, aminek az eredményéről jelentés is készül. Azonban teljesen mindegy, hogy egy szempontból mennyire korrekt az elemzés, ha az a tápláléklánc aljáról érkezve nem találkozik a politikai érdekkel....ha venné a fáradtságot és átlapozna a HTK ezen fejezeteit.
...akik a EU-ból Ukrajnába szállították az „árut”. ... „<i>Az akció helyszíne a Moszkvától mintegy 400 km-re fekvő Szmolenszk város környéke volt</i>, de a művelet kiterjedt Oroszország 12 régiójára.
Nekem sem látszott ez akkora baromságnak nekem is sokkal inkább úgy tűnt, hogy az ukrajna feldarabolásnak óvatos előkészítse, a gondolkodásba történő fokozatos beépítése indult el ezzel a nyilatkozattal.Én biztos vagyok abban, hogy az elhangzott nyilatkozatnak célja volt, amit az átlagember (értsd: mi) nem lát át.
Aki eddig meggyőződéssel vallotta, hogy a kormány tagjai tanulatlan hülyék, jobb, ha megbékél a gondolattal, hogy téved. Egyszerűen csak nem értjük, mi történik a háttérben, amitől ilyen hétköznapi szemmel nézve nettó baromságot hallunk vissza.
Dnyipropetrovszkban is felállt az új rendőrség.
Odesszában már dolgozik az új alakulat.