Akkor sokkal tobb burjat hallhatott megMiért is nem lepődöm meg ?
http://mno.hu/kulfold/hamis-volt-az-ukrajnai-orosz-aldozatok-szamarol-szolo-hir-1302019
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akkor sokkal tobb burjat hallhatott megMiért is nem lepődöm meg ?
http://mno.hu/kulfold/hamis-volt-az-ukrajnai-orosz-aldozatok-szamarol-szolo-hir-1302019
hulyek lennenek nem tamogatni a nepuket Moszkvabol... mondjuk csinalhatnak jobban is
<blockquote rel="ulippo">
Führeres póló és DNR zászló, végül összenő ami összetartozik, avagy a fasiszták egymásra találása.
igen, inkabb fekete-feher-pirossal, ha mar a piros-feherrel nem lehet.Ott a bukta hogy az echte nazi nem mutatkozik weimaros zászlóval...
legutobb az orosz nacik fele orult, hogy harcolhat az ukran nacik ellen, a masik fele sajnalta. Ott is van husz naci szervezet, de nem tudnak egyet erteni. Eleg beteg es liberalis ez a szlavoknal, de hat ez van.Nácik azok. Igaz csupán soft-nácik. A hard-nácik már rég a fronton élik ki magukat.
Aranyosgyeres korul volt logyakorlat... kaptak a mieink a gyengitett urantHa jól tudom az A-10eseket kivonták Európából aztán nem oly rég visza lettek telepítve valahová németbe.b
Furcsa(vagy nem is annyira),hogy arra repkednek....
Nem rossz tankgyilkos régebbi technika.
Szépek-sosem láttam élőben-lehet nem is akarok.....
helyes, en egyszer megkergettem meg focihuligan koromban egy kubai zaszloval grafikazott verebet egy nap hajnalan... a komcsik megerdemlik.<blockquote rel="12delta">Megverték CCCP-es pólója miatt
Pórul járt az a férfi, aki CCCP-feliratú pólóban mutatkozott Harkov utcáin.
Az egykori Szovjetunió rövidített mozaiknevét viselő férfit még vasárnap bántalmazták a kelet-ukrajnai milliós nagyvárosban, aznap, amikor az ukrán zászló napját méltatták az országban. A férfi épp arra sétált, ahol nemzeti érzelmű ukránok egy csoportja a kék-sárga lobogót méltatta. Rászóltak a CCCP-es pólót viselő férfira, hogy azonnal vegye le magáról. Azzal érveltek, hogy a parlament nemrégiben betiltotta a kommunista múltat jelképező dolgokat. Az illető azonban nem engedelmeskedett, és tovább folytatta az útját. Ez azonban nem tetszett a nacionalista beállítottságúaknak, ezért utána eredtek és szabályosan letépték róla a pólót. Persze eközben többször is megütötték, a férfit végül a közelben szolgálatot teljesítő rendőrök védték meg a még súlyosabb népharagtól.
Érdekes, ezek a radikális ukránok hogyan viselkednének külföldön, ahol sok helyen divat az CCCP-es retro viselet… Vagy mit szólnának ahhoz, ha őket vernék meg kék-sárga viseletük miatt…
http://karpathir.com/2015/08/25/megvertek-cccp-es-poloja-miatt/
a dakom van tele a dolgaiddal - elhiszem, hogy jol mulatsz a ruszkifanokon, de eleg unalmas hogy te is tolod ugyanugy a masik oldalas fassagokat, es mindez csak offgalaxist eredmenyez. Szerintem csitulj le egy kicsit.Szerintem ha valaki rágalmazással és hamisítással vádol meg valakit, akkor legyen képes konkrétan megnevezni mit tart hamisítványnak, esetleg bizonyítsa is be arról, hogy az hamisítvány, különben ő maga válhat rágalmazóvá.
Én is többször lepleztem már le itt hamisítványokat, ilyenkor azt tettem, hogy megosztottam az eredeti anyagot amiről a hamisítvány készült, nem pedig azt, hogy konkrétumok nélkül vádaskodtam és a moderátoroknak nyafogtam, hogy tiltsák ki az illetőt.
mara mar megint eltunt Donyeckbol, annyira jol csinalja.Zaharcsenko, amellett, h ragaszkodik a pozíciójához, megpróbál felállítani egy új hadsereget, veteranokbol és aktív önkéntesekből. De vegyétek úgy, h nem is írtam semmit.
helyes, en egyszer megkergettem meg focihuligan koromban egy kubai zaszloval grafikazott verebet egy nap hajnalan... a komcsik megerdemlik.<blockquote rel="meister"><blockquote rel="12delta">Megverték CCCP-es pólója miatt
Pórul járt az a férfi, aki CCCP-feliratú pólóban mutatkozott Harkov utcáin.
Az egykori Szovjetunió rövidített mozaiknevét viselő férfit még vasárnap bántalmazták a kelet-ukrajnai milliós nagyvárosban, aznap, amikor az ukrán zászló napját méltatták az országban. A férfi épp arra sétált, ahol nemzeti érzelmű ukránok egy csoportja a kék-sárga lobogót méltatta. Rászóltak a CCCP-es pólót viselő férfira, hogy azonnal vegye le magáról. Azzal érveltek, hogy a parlament nemrégiben betiltotta a kommunista múltat jelképező dolgokat. Az illető azonban nem engedelmeskedett, és tovább folytatta az útját. Ez azonban nem tetszett a nacionalista beállítottságúaknak, ezért utána eredtek és szabályosan letépték róla a pólót. Persze eközben többször is megütötték, a férfit végül a közelben szolgálatot teljesítő rendőrök védték meg a még súlyosabb népharagtól.
Érdekes, ezek a radikális ukránok hogyan viselkednének külföldön, ahol sok helyen divat az CCCP-es retro viselet… Vagy mit szólnának ahhoz, ha őket vernék meg kék-sárga viseletük miatt…
http://karpathir.com/2015/08/25/megvertek-cccp-es-poloja-miatt/
majd jovo heten.Egész éjjel nem vetettek be nehézfegyvert a szakadárok Kelet-Ukrajnában
Ha jól tudom akkor ezek direkt (az előző hidegháborúban )a VSz fölényben lévő HK hadak elleni harcra lettek legfőképp kifejlesztve.
Jó technika -bár már majdnem kivonták őket végleg.....most legalább fel lehet újítani őket(dől a zsééé!)
Lehet a szaki területen kóborló Armata ellen készülnek amit "softnácik" vezetnek.(csókoltatlakUlippo)
Az tény,hogy jó lenne ez a technika a MH-nak is( nem kicsit) földi támogtáshoz a lövészek mellé -fölé oda.aszni.
Vagy igazából bármi jó lenne ......
sajnos
Már 30 sérult rendorrol beszélnek az ukránok.