Nem tudom ki állította, hogy a szakik mostanra elfoglalják Ukrajnát....sztem nem volt itt olyan ember...pláne Harkovig Nem is akarták Ellenben Juli már fél éve papolja, hogy mindjárt győznek az ukik...minnyán...jah nem most...még egy hónap....ja nem, még 2 hét és vége...jah most sem, mert az oroszok bevonultak...nah majd most.....a fenébe most sem....pedig ez korunk egyik legigazabb szabadságharca...most mindegy az oroszok támogatják e vagy nem. Én mikor kitört a majdan, az ukránoknak drukkoltam...aztán átnéztem mindent...elemeztem, stb....mikor ez a pár szerencsétlen neki állt harcolni a szabadságért, azt mondtam hűűűűű...mikor az ukránok visszafoglalták Slovians-kot, és elindult a kegyetlenkedés, azt mondtam a k. anyjukat. Saját népüket bombázták repülőkről....míg volt mivel Aki ismer nem mondhatja rám, h oroszpárti vagyok...világ életemben a legszebb, legszervezettebb hadseregnek a németet tartottam(Heil)...nem véletlenül van Leibstandarte-s pólóm, vagy Totenkopf hadosztályosom És viselem őket büszkén...leszarom...leköphettek....És mégis.....Most a szívem mégis ezért a "maroknyi" szabadságáért kűzdő oroszért, és a velük kűzdő nemzetközi egységekért dobog.....
Mert: "Becsületem, a hűség!"