Ez nem egyik vagy másik oldalról szól, egyértelmű hogy mindenkire vonatkozna oldaltól függetlenül. De nektek akik gondozzátok az oldalt lenne némi érdeketek abban, hogy megkülönböztessétek a valós információkat a bizonyítottan hamisaktól. Rátok is szükség lenne, hogy ez jelezve legyen. Ha én leleplezek egy álhírt akkor a papírforma az, hogy azután beugrik 3-4 ember és engem vádol meg álhírek terjesztésével, aztán mindenki hihet amit akar. Aztán kezdődik ez elölről, mert nincs semmi következmény.
A bizonyíthatóan és tényleg egyértelműen bizonyíthatóan hamisított anyagok miatt ti is tartoznátok annyival az oldalnak, hogy jelzitek ha a HTKA hamis infót közvetít. Nem is lenne dolgotok mert a fórumozók megcáfolnák amit meg lehet, nektek annyi teendőtök lenne, hogy a tényleg bizonyosan hamis anyagok mellé odatesztek egy jelölést, amivel jelzitek hogy a HTKA megkülönbözteti a valós információkat a hamisaktól. Nem olyan sok ez, hogy fáradságot jelentene nektek és ennyivel talán tartoztok is az oldalnak ha azt akarjátok, hogy ez egy megbízható információforrás legyen.
Egyre nagyobb probléma lett az álhír özön, a magukra adó oldalak mind próbálnak tenni valamit ezzel, de senki sem tudja még hogy lehet ennek gátat szabni. Próbálkozások vannak, meg vannak akik nem próbálnak tenni semmit. Amit én javaslok az nem kíván sokat a szerkesztőktől, a melót elvégeznék a fórumozók, a szerkesztőknek csak annyi dolguk lenne, hogy az egyértelműen lebukott hamisítványokat jelezzék egy szerkesztői jelöléssel, egy piros álhír táblát kirakni már nem olyan nagy meló mint bizonyító erejű cáfolatot találni egy hamisítványra.
És máris nem az lenne, hogy ami ezen az oldalon található az vagy igaz vagy nem, hanem az oldal megkülönböztetné a hamis infókat és ezzel hitelesebbé válna. Amelyik oldal nem tesz semmit a hamisítványokkal, hanem ugyanúgy kezeli mint az igaz információt, azt el is lepik és betemetik a hazugságok.