W
Wilson
Guest
Meghallottam de a "Mészárosok" megbüntetéséhez nem szükséges Moszkvában lerohanni Ukrajnát...Na ez az amit @Wilson nem hajlandó meghallani.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Meghallottam de a "Mészárosok" megbüntetéséhez nem szükséges Moszkvában lerohanni Ukrajnát...Na ez az amit @Wilson nem hajlandó meghallani.
.Csak a probléma az, hogy most már a szakik, oroszok által is elismert területén áll az ukrán haderő. Ennek mi a feloldása?
Ezt a problémát az oroszok idézték elő tegnap. Biztos senki nem gondolja komolyan, hogy az ukránok azt mondják, hogy jó, kivonulunk, mert a megye már nem a miénk.
Oké, de, mint ahogy a németek nem mondhatnak mást, mint amit az USA akar, a szakik sem mondhatnak mást mint, amit Moszkva akar és lásd 17 perce:Nem az számít mit mondanak a szakik, hanem azt amit Moszkva mond, tudod az a főnök aki az egész számlát állja.....![]()
Ne is haragudj, de te magadnál vagy?
Hivatalos orosz csapatok állnak Ukrán terülteken.
Ezt minek nevezed babazsúrnak?
Jaja, majd szépen kérik őket, hogy jöjjenek má' elő.Meghallottam de a "Mészárosok" megbüntetéséhez nem szükséges Moszkvában lerohanni Ukrajnát...
.Ez egy érdekes kijelentés, mivel Moszkva egyelőre azt mondja, hogy a jelenlegi határokat tekinti érvényesnek a két szakadár köztársaság kapcsán....
Odesszának mi köze van a LNR/DNR-hez?Hát azért ez nem ugyanaz mint egész Ukrajna lerohanása.
Ebben az értelmezésben ez eddig is így volt, hiszen a Krím is az oroszokon kívül mindenki szerint Ukrajna része.Ne is haragudj, de te magadnál vagy?
Jobb, ha megteszik, amíg van rá lehetőségük! Másik megoldás, hogy átállnak az ottani ukrán csapatok. Egyszerűbb lenne.Oké, de, mint ahogy a németek nem mondhatnak mást, mint amit az USA akar, a szakik sem mondhatnak mást mint, amit Moszkva akar és lásd 17 perce:
"A luhanszki régió részein, a hatóságok szerint, az ukrán csapatoknak önkéntesen el kell hagyniuk, az ukrajnai Luhanszk régió teljes területét."
Te nem érted, hogy az orosz békefenntartók azért mentek be a szakikhoz, hogy leállítsák az ukrán atombomba programot?Ne is haragudj, de te magadnál vagy?
Én magamnál vagyok, de szerinted azzal, hogy Oroszország elismerte a szakikat és így hivatalosan is orosz csapatok vonultak be a szakadárokhoz milyen katonai inváziót hajtott végre? Segítek neked semmilyet már 8 éve ott van az orosz hadsereg, csak most legálisan (oroszok szerint) "munkaidőben vannak ott_ és orosz katonai egyenruhában...Nem történt most más csak Putyin legalizálta az ottani orosz katonai jelenlétet, és az Ukránok számára világossá tette, hogy azokra a területekre keresztet vethetnek....Ne is haragudj, de te magadnál vagy?
Ilyen nincs, soha nem is lesz.Jobb, ha megteszik, amíg van rá lehetőségük! Másik megoldás, hogy átállnak az ottani ukrán csapatok. Egyszerűbb lenne.
Az csak tengeri.Az megvan h az USA és Oroszország szomszédos ország, így közvetlen a határuk mellett is vannak amerikai bázisok? Így ez a túl közel vannak hozzánk az amcsik duma csak ürügy.
Meg úgy általánosan megkérdőjelezte Ukrajna államiságát, és létének jogosságát. Majd ezek után - szerinted - megállnak a csapatai a DNR/LNR jelenleg elfoglalt területén.Meghallottam de a "Mészárosok" megbüntetéséhez nem szükséges Moszkvában lerohanni Ukrajnát...
Persze, hogy keménykednek, de Moszkva szava dönt nem az, hogy a szakik mit szeretnének, a németek pedig bizony mást mond mint az USA lásdOké, de, mint ahogy a németek nem mondhatnak mást, mint amit az USA akar, a szakik sem mondhatnak mást mint, amit Moszkva akar és lásd 17 perce:
"A luhanszki régió részein, a hatóságok szerint, az ukrán csapatoknak önkéntesen el kell hagyniuk, az ukrajnai Luhanszk régió teljes területét."
Ilyen nemzetközi hangulatban túlzott lépés lenne a letárolt harckocsik, s egyéb nehézfegyverek előkaparása, és az ha a HM felvenné a kapcsolatot a korábban leszerelt harckocsizó, tüzér, stb katonákkal?Mindig a legrosszabbra kell készülni. Már összeült a nemzetbiztonsági kabinet ma reggel, Viktor vezetésével. Helyes.
.Nekem meg azt, hogy a mondandójával, azaz, hogy megbünteti az odesszai gyilkosokat, hol áll összhangban az eddig történtek. Mert ilyen kiélezett helyzetben azért, gondolom eléggé megfontolja egy ilyen szintű politikai szereplő, hogy mit mond, hogy mond és milyen szavakat, kifejezéseket használ.
Mikor nem kérdőjelezte meg, megtette azt már párszor korábban is. Amúgy nyugodtan dorgold az orrom alá..Meg úgy általánosan megkérdőjelezte Ukrajna államiságát, és létének jogosságát. Majd ezek után - szerinted - megállnak a csapatai a DNR/LNR jelenleg elfoglalt területén.
Az orrod alá dörgölhetem a naívságodat, amikor orosz csapatok túlmennek a jelenlegi LNR/DNR területén?
Ott lejátszódott - ha még névlegesen is - egy nemzetközi jogban - nehezen bár - de indokolható csatlakozási folyamat. Itt ilyenről még szó sincs. És ha jól sejtem (Zelenszkij friss, "nem adunk senkinek semmit" nyilatkozata) az ukránok ebbe nem annyira akarnak beletörődni, mint a Krím elvesztésébe....Ebben az értelmezésben ez eddig is így volt, hiszen a Krím is az oroszokon kívül mindenki szerint Ukrajna része.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..