... Ezt a játszmát a földön élő 7000000000 ( 7milliárd) ember közül nem tudom ismeri-e 3 (három) tökéletesen. ...
Ráadásul az a 7 milliárd, az már 8 milliárd.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
... Ezt a játszmát a földön élő 7000000000 ( 7milliárd) ember közül nem tudom ismeri-e 3 (három) tökéletesen. ...
A Torda melletti légibázisMi van Kolozsvaron hogy oda jar a fel Us legiero...
Dollár.
A hírek szerint ukrán volt a Strela.A video alapján szándékosan tűnik. V nem látta h jön az autó?
Ha igaz, Bratislava 450 óta áll ott. Pozsony vagy 500 évvel később lett.A portugál ismerős megkérdezte, h mikor nevezték át Pozsonyt Bratislavára?
Az oroszok szerint.Amit ti itt orosz deszantosok lekapcsolásának értettetek az ukrán civilek és ukrán katonák egymásra tüzelése volt.
https://anna-news.info/kiev-gotovitsya-k-oborone/
ugyanezt írtam máshová egy fazonnak,hogy a legmodernebb cucc amit láttam az a kalibr és a KA-50 Alligator ezeket leszámitva tiszta '90-es évek eleje ..Szia.
Saját megfigyelésem...
Itt az oroszok gyakorlatilag a rakétatecnikán kívül (Azt is korlátozottan.) semmit nem vetettek be ami modern.
Sokkal inkább úgy tűnik nekem, hogy odavertek egy hadtestet, ugyan azzal a technikával ami az ukránoknak van, és menetelnek előre.
Aztán aki valamennyire konyít a katonáskodáshoz levonhatja a következtetést.
Egy hadsereg, egy hadtest ellen, NATO kiképzés-fegyverzet, ex cccp cuccok ellen...
Aztán lehet most kombinálni mire lett volna képes a szovjetunió.
Illetve mi lehet a tarsolyban....
És üzenet a világnak is....."mezítláb erre vagyunk képesek.
( Ha csak a Kaszpiról, a szírekre kilövöldözött rakétamennyiséget nézzük, akkor most semmi nem történt....)
Egyébként nagyon nem örülök ennek az eszkalációnak.
Sokak szerint még a X. században sem létezett.Ha igaz, Bratislava 450 óta áll ott. Pozsony vagy 500 évvel később lett.
Igen. A nem látni tüzérosztályokat például, hanem csak ütegeket. Harckocsiszázadok vonulnak és a logisztikai egységek is zlj méretűek. Zhcs-k küzdenek egyelőre és nem is túl sok. A felfestett jelekről se lehet most még megállapítani, hogy alkalmi hadosztály vagy inkább hadtestszimbólumok e!Oroszország az ukrán határon felhalmozott haderejének durván egyharmadát vetette be eddig Ukrajnában – írja egy magas rangú amerikai védelmi tisztviselőre hivatkozva a CNN.
Nincs igazi kihívó Putyinnak.LNR DNR és Krim nem is akart/akarhatott részt venni a szavazáson, elvégre önálló független államnak tekintik magukat.
Mindezek ellenére a 76% elég magabiztos eredmény a legitimitáshoz - pláne egy regnáló elnökkel szemben.
Putyin úgy szokott ilyen eredményt elérni, hogy nem engedi rajtvonalhoz az igazi kihívókat.
Lehet, látni, hogy a katonai jármű megpróbálja elkerülni az ütközést(félre kapja a kormányt) az az agresszív öregember meg direkt alá megy! Tipikus farhát nyugdíjas! Szegény katona, hogy megrémülhetett.
Akkor miért nem engednek indulni akárkit?Nincs igazi kihívó Putyinnak.
Legalább egy cirkálórakétát láttam. Be is tettem.ugyanezt írtam máshová egy fazonnak,hogy a legmodernebb cucc amit láttam az a kalibr és a KA-50 Alligator ezeket leszámitva tiszta '90-es évek eleje ..
Három NATO-tanker van a levegőben. Egy Lengyelország fölött, a másik kettő épp váltást végeznek Románia felett.
Mi van akkor, ha Romániából vagy Moldovából operálnak ukrán gépek?
Az a csecsen alapbér lesz amit kapnak. Afelett jár xy a felsoroltakra dollárban. Szerintem.az orosz szovegben alatta van emlitve a 20.000 rubel, de sajnos en sem ertem a szoveget, igy nem tudom mire van az ott kiirva.
Szerinted erre ki vannak képezve az oláh pilóták?Classic Mig-29, Szu-27 ami az ukránoknak van, ezeknek a nato tanker max integethet. Kolozsvár mellett ott van Aranyosgyéres, román F-16 és szövetséges vadászok vannak ott, valószínűleg azokat itatjâk. DE van fent Lengyelország és Bulgáriânál Nato Awacs is