Sehogy. Pont ma volt róla kép, hogy fehér ragasztókkal toltak fel nyilván való ukrán festésű rakéta tüzérségre megtévesztésként Z-t az ukránok visszavonulás közben. Egy pillanatra látszik a távolból, hamar el van kapva a kamera.Jo kerdes, de van ott par serult V teherauto a hatterben.
Aki erre kijelenti hogy orosz/ukrán veszteséget látunk, annak vagy igaza van, vagy nincs. Napok óta figyelemmel kísérem én is a konfliktust, egy biztos hogy mindkét oldal elárasztja a saját propagandájával, narratívájával és győzelmi jelentéseivel a netet. Aztán pár nap múlva kezd kikristályosodni, hogy az a megsemmisített konvoj/felgyújtott egymás mellett álló harcjárművek nem is ezé, hanem azé, meg Kijev szelleme légigyőzelmei nagy része DCS-ben lett lejátszva, az intenzív légiharcnak eladott videón két ukrán Mig-29-van, az egyenes vonalban repülő helikoptertalálat meg egy lengyel gyakorló lövészet volt lőtéren!
Várni kell itt, aztán idővel majd okosabbak leszünk, egyelőre a nagy képet szabad csak nézni szerintem, ki merre halad, vagy nem halad!
Nekem saját véleményem az, hogy az ukránok bár rengeteg fegyvert, és egyéb nem halálos ellátmányt kapnak nyugatról, tuti hogy tele van már külföldi átlag felett képzett önkéntes/önkéntesnek álcázott katonákkal az oldaluk, nem nyerhetnek. Ellenben valóban fájó veszteséget okoznak az oroszoknak, akik nem tudom hogy hogy fogják megoldani ezt a helyzetet úgy, hogy ne rottyanjanak bele.
Róka fogta csuka ez, ami megint egy mocskos nagyhatalmi játszma miatt azt eredményezi, hogy egy csomó ártatlan ember hal bele a hatalmasok játékába, sajnos!