Én, aki világtalan vagyok a harcászathoz sokszor azt érzem, hogy ezekkel az "alulteljesít Oroszország" típusú elemzésekkel arra szeretnék késztetni az orosz felet, hogy jöjjön elő a farbával. Ahogy ti és ezek az elemző cikkek írják, igazán modern fegyverzetét még nem vetette be az orosz hadsereg. Mi lehet ennek a hátterében? Én azt nem tartom valószínűnek, hogy nem mérték fel az ukrán lakosság lehetséges reakcióit egy ilyen háború esetére. Itt is hetente mérnek, pedig csak választások lesznek. Ha én stratéga lennék, nem csak A tervet készítenék, hanem B, C, D terveket is. Számolniuk kellett a Nyugat fellépésével is, hiszen eddig is zsinórban szankciózták őket sokkal kevésbé felborzoló események miatt is. És azt is látniuk kellett, hogy az ukrán hadsereget és vezetést felkészítik ellenük, küldik az eszközöket meg az "agyat" is az ukránoknak. Meggyőződésem, hogy olyan terv is van, ami a NATO beavatkozásával számol. Ha a NATO annyira biztos abban, hogy az orosz hadsereg papírtigris, akkor igen könnyű lenne ezt a háborút rövidre zárni. Szóval ezek a kérdések merültek fel bennem, lehet, hogy primitívek.