K
Kopi2000
Guest
Nem sírok.... De, ha ez lesz, akkor a családdal már megbeszéltük, hogy a nőtagok és a (felnőtt) gyerekek is mennek nyugatra. Én, mint 55 éves alak, itthon várom be a megszállókat, jelentsen ez számomra bármit is.... A legfiatalabb fiam 22 éves. Mielőtt ítélnél felettem, hogy túl gyáva alak vagyok, elmondom, volt részem a kommunizmusban sok erőszakban. Csak egyet említek meg... Pld. ültem Csau börtönében, Constancában egy éjszakát, meg két napot kihallgattak... De évekig (85-89) jártunk az akkori barátnőmmel élelmet és gyógyszert csempészni az erdélyi magyaroknak, vonaton.... Nekem, minden alkalommal porig lett alázva a férfiasságom, mert nem tudtam megvédeni a barátnőmet a határon. Volt, amikor ökölbe szorult a kezem....... Tudjátok, semmi sem fehér meg fekete, senki sem ilyen meg olyan. De engem is, hányan köpdöstek le azóta, hogy hazaáruló libbant (pld.: Zeal olasatában) vagyok, akik esetleg a töredékét sem tették meg ennek. Mindenki nézzen már magába, mielőtt pálcát tör mások felett.... Nekem ennyire tellett bátorságból, másnak többre, míg a harmadiknak erre sem.... Térjetek észhez, a háború egészen más, mintha COD-oznátok.....Csak akkor majd ne tessék sírni, ha az orosz fél begőzöl, és Szent Kereszteshadjáratot hírdet, aminek a végén az ukránokat az utolsó emberig kiírtja, vagy rabszolgaként eladja. Mert ugye ez is jogos volt rómában...