W
Wilson
Guest
Szerintem a fejlesztés kezdetéről,beszélnek...az UA cikkben nem teljesen értem a '97-et.
Tudtommal a mostani rendszer a 2000es évek közepe felé készült el.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem a fejlesztés kezdetéről,beszélnek...az UA cikkben nem teljesen értem a '97-et.
Tudtommal a mostani rendszer a 2000es évek közepe felé készült el.
Ahogy azt sem tudni, hogy az invázió kezdeti orosz létszámhoz még mennyi + személy csatlakozott...Valójában arról nincs infó, hogy az ukrik hogy is állnak az élőerő dolgában....
Autoriter rendszer, és esetleg most már egyfajta autoriter diktatúra. Azért az autokrácia még kicsit erős... Nem ugyan az a kettő. Az autokrácia és a diktatúra sem ugyan az, habár igen csak közel állnak egymáshoz. Az autokrácia az már szinte egy szintet képvisel a totalitárius diktatúrával.Vmi nagyon félrement az biztos. Se az Ukrán hadsereg állapota, taktikája nem volt felmérve se felkészülve rá. Tényleg mindha megkapták volna a parancsot reggel, hogy irány Ukrajna.
Navalnij és stábjának oknyomozása nagyon részletes.... de ez az oknyomozás veleje. Hogy akár hónapokig egy témával foglalkozik akár egy egész stáb. És 33napja Oroszo még csak egy autokrácia volt és nem diktatúra mint most.
Az amcsik szerint egy 150.000 orosz haderő tartózkodik Ukrajnában+ a szakik....Ahogy azt sem tudni, hogy az invázió kezdeti orosz létszámhoz még mennyi + személy csatlakozott...
Nem és igen.Hát hogy árnyaljam a képet.
Te gondoltad volna, hogy több mint 1 hónappal az orosz támadás után lesz képességük átlőni Belgorodra?
Hogy Harkovnál, Suminál és Kijevnél ellentámadásokat tudnak vezetni?
Én nem.
Nem vonom kétségbe, hogy ezek az utolsó tartalékok, mert fogalmam sincs, miből mennyi van még, de ez mégis csak kérdéseket vet fel. Nem?
Tényleg nincs. MeglássukValójában arról nincs infó, hogy az ukrik hogy is állnak az élőerő dolgában....
Nem hiba ezt igy osszerakni egy kupacba?Ukrán - orosz határon valahol. 3 órája.
Nem sok mindenben értettem eddig egyet veled, de azt díjazom benned, hogy próbálsz józanul gondolkodni.Autoriter rendszer, és esetleg most már egyfajta autoriter diktatúra. Azért az autokrácia még kicsit erős... Nem ugyan az a kettő. Az autokrácia és a diktatúra sem ugyan az, habár igen csak közel állnak egymáshoz. Az autokrácia az már szinte egy szintet képvisel a totalitárius diktatúrával.
Az azért eléggé érdekes egybeesés, hogy pont a harcok kezdete után relatíve gyors egymásutánban pont belgorod körül pukkan el két ilyen kóceráj...
+ Wagner, meg ki tudja még kik... Szerintem ezt nem tudni pontosan, illetve az is igaz valóban, amit a Wilson írt az ukránokról (létszám).Az amcsik szerint egy 150.000 orosz haderő tartózkodik Ukrajnában+ a szakik....
Én nem tenném, de nem akarok okoskodni...Nem hiba ezt igy osszerakni egy kupacba?