Aztán az aki tényleg tudja, megmondja neki, az meg tovább bizonygatja hülyeséget.
És mi a bizonyíték arra, hogy az a valaki tényleg tudja is? Ez az internet, ha akarom, simán elhitetem mással, hogy S-400-kezelő vagyok Moszkva mellett.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Aztán az aki tényleg tudja, megmondja neki, az meg tovább bizonygatja hülyeséget.
Igen, de:Nem a véleményekről beszéltem. Az olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senkit sem érdekel a másé. Arról, hogy valaki több oldalas cikkben bizonygatja, hogy a rakétás jármű nem tud egyedül lövöldözni. Aztán az aki tényleg tudja, megmondja neki, az meg tovább bizonygatja hülyeséget.
Ennyi.És mi a bizonyíték arra, hogy az a valaki tényleg tudja is? Ez az internet, ha akarom, simán elhitetem mással, hogy S-400-kezelő vagyok Moszkva mellett.
És mivel kompozit,
Ez vélhetően nem egy reprezentatív közvéleménykutatás ereménye, de akkor is beszédes: a cseheknél vannak, akik gondolkodnak és nem azt szajkózzák, amit le akarnak nyomni a torkukon.<blockquote rel="krokomach">82% szerint az Ukránok. Nem lep meg. Mostanában elég kritikus a Csehek hozzáállása az Ukrajnai helyzet és annak USA és EU kezeléséhez. Kiváncsi lennék pl az Olaszok véleményére...
ambasa mondta:
Viszont ha az aminek gondolom, akkor ezek a sérülések szemből és felülről érték ezt a felületet.
<blockquote rel="ambasa">És mivel kompozit,
Én nem látom, hogy a "nagy része" kompozit lenne.
Igen. De ettől <b>akár</b> <i>(azaz csak elméletileg)</i> még egy, a gép alatt, a szárny és a vízszintes vezérsíkok között (esetleg előrébb, a gép orra felé) "eldurrant" légiharc-rakéta repeszei is lehettek, mert ugyebár az is és a gép is mozgásban volt, meg felfelé is terjednek a repeszek, így ezzel nem vagyunk kint a vízből, szerintem. Valamint okozhatták a gépből kiszakadt roncsdarabok is...</blockquote><blockquote rel="ambasa">Viszont ha az aminek gondolom, akkor ezek a sérülések szemből és felülről érték ezt a felületet.
Látjátok ott a hosszú vágás vége felett van egy lyuk, az is kissé zöld.
Elvileg így épül fel a BUK rakétája:
Az a szakadár bejelentett már pár dolgot, szóval akár hiszed, akár nem, akár tetszik, akár nem, egészen bizonyosan másoktól kapott információt közölt (már megint), amihez adott esetben annyi is bőven elég volt, hogy valaki látott valamit lezuhanni, mire levonta a következtetést, hogy csak ők (a szakadárok) lőhették le (lévén nekik csak egy Szu-25-jük van állítólag, tehát tutira ukrán gép volt), aztán már hívta is az ipsét vagy valamelyik haverját. (Logikailag ebben van is valami.)"Nincs semmi hiteles bizonyíték semmire"
Bizonyíték kinek mi.
De ugyanaz a "szakadár" jelentette be elsõként aki az Ukrán Su-25 és An-26 lelövését is elsőként bejelentette. Csak õ még úgy hitte, hogy egy újabb AN-26ot löttek le.
http://www.oroszvilag.hu/?t1=posztszovjet_terseg_hirei&hid=5222
...és igen bőven szakadár terület fölött lötték le. Nem ha lelöték az nem repül tovább.
Eközben Putyin ezeket a szavakat mondta tegnapelött: "The government over whose territory it occurred is responsible for this terrible tragedy"
Ha jól értem még ő se röhögteti ki magát egyszerűen avval varja Ukránok nyakába, hogy amely állam területén történt az a felelős.
Milyen más ez már mint az első napi Orosz média reakciók...