Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
ha összerakjuk ezzel:...és igen bőven szakadár terület fölött lötték le. Nem ha lelöték az nem repül tovább.
Feltűnt, hogy valójában putyini logikával gondolkodsz? DDDDDEközben Putyin ezeket a szavakat mondta tegnapelött: "The government over whose territory it occurred is responsible for this terrible tragedy"
Ha jól értem még ő se röhögteti ki magát egyszerűen avval varja Ukránok nyakába, hogy amely állam területén történt az a felelős.
Én azt nem értem, hogy ha! fent voltak a maláj gép mögött az ukrán Szu-27-k, akkor azt az oroszoknak is látni kellett, mégsem mondanak róla semmit. Lehet, hogy majd a végére hagyják az adu ászt?
<blockquote rel="cinikus">A színvonalat nem az határozza meg egy topicban, hogy a kialakuló többségi vélemény egyezik-e a tiéddel, kedves @gacsat Egyébként jól látod, ez egy biztonság<b>politikai</b> topic: itt képtelenség eltekinteni a politikától, mert az van az egész hátterében.
Ez 3M9/M/M1 vagyis a Kub rendszer rakétája. Ez nem passzol a 4 sines 9A317 TELAR-ra.Elvileg így épül fel a BUK rakétája:
Látjátok ott a hosszú vágás vége felett van egy lyuk, az is kissé zöld.
<blockquote rel="antigonosz">Látjátok ott a hosszú vágás vége felett van egy lyuk, az is kissé zöld.
Kub méretű lgv raknál 20-30 méter a működési távolság. MANPADS esetében jellemzően 15 körül van. Egyébként ez ésszerő is hiszen a Kubnál 60 Kg körüli mig egy kézi eszköznél ez max 2-3 kg.Szerintem az interneten nem fogtok találni értékelhető fényképet! a légvédelmi vagy levegő-levegő rakéták robbanó fejeiről. Én nem emlékszem rá, hogy valaha is találkoztam volna vele.
http://s19.postimg.org/3ks0m5z8j/3_9.jpgElvileg így épül fel a BUK rakétája:
Lásd a közzététel időpontját a videó "Feladta: március 9, 2014" - Posztumusz. at 00:37 - mutatja a Bükk 312. És most ...
Malajziai Boeing érte rakétákat 2mya telepítés bükk számozott száma 312 UKARINSKOY ARMY - biztos alábbi videó, ahol a bükk 4 rakéták egy konvojt belép Krasnoarmiysk (vezérelt ukrán hadsereg), ... és 2 rakéták az ő sietve tyagoche vesznek egy helyen! lásd: http://russian.rt.com/article/41709 - Van fényképek videó.
"Netizens megállapította, hogy a forgatás:" Buka "made területén szabályozza a hadsereg Ukrajna"