Nem tudom, hogy ugyan mi a fenét látnának ezek, amit a műholdak nem...Egyet elfelejtesz vagy nem tudsz róla, az amerikai radarok jócskán belátnak az orosz területekre. Pont azokat fedik le,ahol rakétás teszteket szoktak végrehajtani.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem tudom, hogy ugyan mi a fenét látnának ezek, amit a műholdak nem...Egyet elfelejtesz vagy nem tudsz róla, az amerikai radarok jócskán belátnak az orosz területekre. Pont azokat fedik le,ahol rakétás teszteket szoktak végrehajtani.
Nézz körűl, hogy hol vannak NATO bázisok és meglátod, hogy miért érezhették úgy, hogy fogy el a levegő.
A mostani háború után nem lesznek atomfegyverek az orosz határtól pár km-re se rakétaelhárító rendszerek, és ez fontosabb nekik, mint hogy mennyire vidám a hangulat.
Deveseluban nem lehet tudni mi van, és igenis érezhetik magukat fenyegetve, lásd 1-es pont, nézd meg hol vannak NATO meg amerikai bázisok világszerte.
A feszültséget meg az amerikaiak gerjesztik. Ők a fő szarkeverők Európában, az ukrán kormányt is ők puccsolták meg 2014-ben, ez az egész háború is az ők hibájuk meg az is, hogy 2014-ben nem zárták le egy béketárgyalással, hanem mostanig húzódott a szarakodás, emberek haltak megtízezrével és februárban meg mégjobban elfajult az egész. Ez mind az amerikai szarkavarás eredménye, amihez a hülye brüsszeli politikusok asszisztálnak.
Ezek orost TGY-sek.Ez most valami gyakorlat, vagy felvettek pár vágóképet a helyi híradónak?
Atyaég... Ezt komolyan kérdezed?Nem tudom, hogy ugyan mi a fenét látnának ezek, amit a műholdak nem...
pl. az USA.?! Elöbb-utobb lerendezték volna egymást , nem igazán tudok elképzelni egy olyan gazdasági válságos Usa-t aki csendben kiköti a Navy-t hogy ott rozsdáljanak el, haza hívja az összes katonát, és elkezd az országán belül csendben vissza vonultan békében foglalatoskodniReméljük, nincsen igazad. Bár már kevesebbért is haltak meg tízmilliók (Danzig, Szerbia)
Szerintem csak nézetség vadász cikkek ezek, amik bár hangulatot keltenek, cselekvésre nehezen bírnának. A lengyeleken kívül kik akarnak acsarkodni? Az átlag nyugati állampolgár aligha.
Mondjuk ebben szintén nincs sem hírérték, sem információ...Mi a bajod vele? Ott van fent a topik szabályzatában minden információnak hírnek örülnek....
Hogyne. Érdeklődve várjuk a válaszodAtyaég... Ezt komolyan kérdezed?
Ez valami áruló nyugati oldalról van ez a térkép?Aktuális térkép:
Tudod: 2/3!kép alapján bayer zsoca
van aki kíváncsi a "mondandójára"
durván túlfizetett polyáca
de a túlfizetettség miatt ne lúzer
Na és miért lenne szüksége egy NATO országnak hogy belépjen a nuclear sharing-be? A bomba nem az övék. Akkor vetik be ha az USA megengedi. Hol veti be egy védelmi szövetség? Saját területen? Ellenben, felkerülnek egy listára...Lengyelek már B61re ácsingóznak. Igazuk van.
szintén krónika feletti szócskával van problémám.Ez most valami gyakorlat, vagy felvettek pár vágóképet a helyi híradónak?
Ukrajna meg Szovjetunióhoz. Lehet folytatni a sort!Donyec megye meg Ukrajnához.
felőlem lehetne 1/1-ed is.Tudod: 2/3!
Ne maszatolj,hol nincsenek NATO rakéták Lengyelországban?Romániában? Szlovákia átengedett az USA-nak 2 repteret. Ukrajnát, ha nem engedjuk be a NATO-ba mi gátolta volna abban ,hogy eggyutmukodési és védmi szerzodést kosson az Usával? Na ezt akarják megelozni az oroszok,amit te is nagyon jól látsz csak terelsz. A kiscsoportosoknak mesélj az oviban,lehet ok még vevok rá.
Mi a kulonbség nem értem .Ha befizetek 100 eurot, amit ha hivatalos árfolyamon átváltanak rubelre és az árut már rubelért kapom ,akkor az nem ugyanaz mintha 100 euróért rubelt vennék és aztán azzal fizetnék?
Persze buszkén mondhato,hogy euróban fizettunk az oroszok meg monhatják,hogy rubelért adtak valamit.
Ez Ukrajnáról szól, azért tettem ide. Persze, ha nem hallgatsz bele, akkor te tájékoztatsz félre. Egyébként a stílusod kifogásolható. Milyen alapon nevezel bárkit baromnak. És ha téged neveznek így?Ezeket a megélhetési pártközeli médiabohócokat inkább a Belpol dühöngőbe rakjátok légyszíves.
Ahogy MZP-t, Fletót, Viktort, Toroczkait meg az összes többi barmot is, bőven elég volt, hogy ezekről szólt a komplett tegnapi nap.
Köszönöm!
Azt nem tudom mi az a sirálam, de 2014-ig béke volt. Ott keresd a megoldást.Az hogy az orosz sirálmak miatt eddig se vették őket fel. Így utólag Irtózatos hiba volt nem leszarni Putyin sirálmait.
US pont orosz sirálamk miatt nem eröltette a térséget az elmúlt 20évben. Na ez az aminek vége. Ha Putyin ezt akarta megkapta. Masszívan megjelentek KEUban az US. És ami még kellemetlenebb, hogy mindenki megtanulta mennyire éri meg engedni Putyinnak. Semennyire.
@mindenen kívül leegyszerűsít dolgokat, de nem is elvárás érteni mindenhez, az a kár, hogy mindenhez hozzászól rontva a színvonalat, nálam ezért van tiltásban ő is meg a többi foteltudós, kár visszakérdezni neki.Mi a kulonbség nem értem .Ha befizetek 100 eurot, amit ha hivatalos árfolyamon átváltanak rubelre és az árut már rubelért kapom ,akkor az nem ugyanaz mintha 100 euróért rubelt vennék és aztán azzal fizetnék?
Persze buszkén mondhato,hogy euróban fizettunk az oroszok meg monhatják,hogy rubelért adtak valamit.
Na és miért lenne szüksége egy NATO országnak hogy belépjen a nuclear sharing-be? A bomba nem az övék. Akkor vetik be ha az USA megengedi. Hol veti be egy védelmi szövetség? Saját területen? Ellenben, felkerülnek egy listára...
Ez az egész a VSz és a Szu megszűnésével egy idejétmúlt dologgá vált.
Azt nem tudom mi az a sirálam, de 2014-ig béke volt. Ott keresd a megoldást.