Jó az kb. 20-nak.
A mezőket, erdőket nem védjük, hacsak ne aranyrudak vannak elásva. Igaz rég voltam katona, de még Hitler idején sem tudtak minden mezőre katonát állítani. Forgalmi csomópont, híd, város, előretolt állások/ csapatok védelme. Igaz rég voltam katona.
Egyetértünk, de amire céloztam közel 3:1 lesz véleményem szerint az állás az oroszok javára, az elesett katonák tekintetében.
Nem tudom, nem látok bele a fejébe. De tény, hogy az orosz hadsereg rohadt nagy, és egy 140 milliós ország mozgosítása se pár tízezer katonát jelentene. Valamint az ukránokkal ellentétben, szinte mindegyiknek jutna legalább egy kiherélt AK, de egy vadászkés tutira.
Lásd.: Zsoldosok jelentései a felszerelésekről az ukrán oldalon.
Ez is lehetséges, tartalékolhat, lássuk be nem egy ellensége van
Ezt a "minimálist" nem egészen értem, próbáltam már Wilson oldaláról is megérteni, de nem megy. Európa legnagyobb és mint azt hangoztatjátok jól képzett hadserege ellen küzdenek. Mégis, akkor miért kellene ennek úgy működni, mint az USA-nál a papucsosok ellen, akik elöltöltős puskával rohangálnak, és az egytelen komunikációs képességük kimerül az "allahu akbar"-ba. (Ok ezt most túltoltam, de mégsem ugyanazon képességű ellenfelekről beszélünk)