Kronológiai sorrend szerint FI+SE NATO felé történő mozgása (még pontosabban mozgatása) nem most kezdődött el. Még csak nem is pl. az elmúlt 8 évben, de tény, hogy ekkor pörgött full -ra az "agymosoda" e téren. Jelzésértékű ugyanakkor, hogy "nagyondemokrata" hagyományokhoz hűen illetve "Ójropai értékek" -kel kompatibilis módon természetesen ezúttal is olyanformán, hogy a nép véleményét nem kérték ki (hasonlóan oly sok minden máshoz).
Az oroszt meg ezzel (is) választási kényszerbe lökve, hogy ugye ez mindenképpen lett volna most (avagy pár hónappal később - nem érdekes) - így akkor eldönthette, hogy a "két tüske" (UA vs FI+SE) közül legalább az egyiket "kihúzza" ... Túl hosszú NATO határszakasz lett volna és túl közel. Ugye UA szempontjából a NATO tagság mindegy is - Ők e nélkül is kaphatóak voltak a "mindenre is" ...
Ezzel kapcsolatban több cikket is olvastam, de pontos útvonalakról nem volt szó. Egy-egy cikkben írták a Duna-deltát mint végcélt illetve Tulcsát amennyire jól emlékszem. Annyit tudok, hogy a Duna munkacsoport folyami hajózással kapcsolatos részlegének Ukrajna is tagja. Most az, hogy esetleg csak mint megfigyelő státuszban arra nem emlékszem pontosan, de azt tudom, hogy Ők is molyoltak benne. Régebben olvastam hajózási útvonalaknak meg fejlesztési terveknek, de most inkább nem akarok hülyeséget leírni.
Ami biztos még, hogy a tervezett bolgár kikötőkbe is uszályon jutna el a gabona. Ez mondjuk már jókora kerülő és max. kapacitásáteresztő képesség szűkössége lehet az oka ...
Amennyiben a kínaiakat kirúgnák, akkor még lehetnének "BRITS" is ... Aztán mehetne a haverkodás UK -vel ...
Szerinted a bankrabló azért rabol, mert úgyis letartóztatják.
Vastag bőr kell az arcra, ilyen ordas hazugságokhoz.
Nem érzed, hogy milyen megalázó ez a magyarázkodás.
A finn, svéd párosnak volt 30 éve, mégsem léptek be....
Putyin háborút indít a nyugati országok ellen, ezért belépnek a NATO -ba.
Ez egy olyan következmény, amivel a háború előtt kellett volna számolni.
Putyin új vasfüggönyt épít, amivel elkeriti magát.
És még a háborút is elveszíti.