Igen de nincs akkora erő.Pedig elég egyértelmű, hogy Oo csak az eröből ért.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igen de nincs akkora erő.Pedig elég egyértelmű, hogy Oo csak az eröből ért.
.
Ki mondta meg? Itt nem a kollektív nyugattal, hanem Európával kapcsolatban hangoztatta a többség az önlábonlövést. Ha idézel, tedd pontosan.
Nem értem miért akarják ezt az oroszok, hiszen meg lett mondva hogy a szankciókkal csak lábon lövi magát a nyugat.
Pedig az, gyakorlatilag szegénységben van tartva a lakosság Oroszlánrésze... már évszázadok óta.Itt nem,de ott 220ft körüli a benzin ár,nem hinném,hogy az Orosz kisnyugdíjas csóróbb ott,mint a Magyar itt.
Az Orosz be fogja őket darálni,ebben biztos vagyok,hogy hol fognak megállni az csakis az oroszokon múlik.A háború magját a jobb szektoros náci majdanos pátyolgatott csürhéd vetette el.Aki szelet vet vihart arat azt szokták mondani.Területet csatoltak el és háborút szítottak, most meg teljes körű offenzívát indítottak ami szerencsére elbukott.
Az orosz katonai doktrína egyértelmű. Ha valaki ezt tenné az oroszokkal, arra atom lenne a válasz.
Hiába mondod nekik, szegények olyanok mint a fanatikus muszlimok, leszámítva a bátorságot.Pedig az, gyakorlatilag szegénységben van tartva a lakosság Oroszlánrésze... már évszázadok óta.
Anyugdíj tavaj havi 220 Eurónyi (per hó) volt.
Wilson, jó szokásodhoz híven az eredeti témát nélkülözve, kicsippentesz magadnak egy új fonalat a kontextből.Te érted egyáltalán, hogy miről beszélsz?
Mi köze ennek pl a tüzérségi fölényhez?
Vagy a támadás és védekezés közti különbséghez?
Őszintén én nem hiszem hogy érdekel téged Európa sorsa. Sőt azt gondolom hogy annak örülnél ha az EU összeomlana.Ki mondta meg? Itt nem a kollektív nyugattal, hanem Európával kapcsolatban hangoztatta a többség az önlábonlövést. Ha idézel, tedd pontosan.
Amit itt sokan hangoztattak, az az, hogy az USA nagyon is jól fog járni, az EU szopágra kerül, Oo pedig kicsit visszaesik, de hosszabb távon kiherevi a szankciókat Kínai segítséggel és a keleti piacok felé orientálódással. Egyébként pont ez látszik körvonalazódni az eddigiek alapján.
Nagy forgalmú, több telephellyel rendelkező vaskereskedésben dolgozó ismitől hallom, hogy júniusban zárnak, mert nincs áru. Tudod, hogy ez mit jelent egyebek mellett az építőiparra nézve, ami az egyik legnagyobb munkaadó az országban?
Ma voltunk IBL tartályért a szokásos helyen, olcsón eladták azt amiben a gyantát kapták, mert jobban jöttek ki az eladással, mint a visszaküldéssel. Azonban felfüggesztették az értékesítést mert a fickó elmondása alapján "problémák akadtak a beszerzéssel" - magyarán a gyártó, amiben az anyagot forgalmazzák, nem tud több tartályt rendelni, ezért kénytelenek visszarendelni azt, amiben már ment ki anyag.
Poénkodhatsz, meg lehet örömködni, hogy Wilson és tsai felszavaznak, de te is azok közé tartozol, akiknek még nem esett le, hogy mekkora sz@rban vagyunk, de előbb-utóbb te is érezni fogod, hidd el.
Az oroszok kb 4x annyian vannak. Ha nem számít nekik a sajátjaik élete akkor megcsinálhatják. Egyáltalán nem vagyok biztos benne hogy számít.Az Orosz be fogja őket darálni,ebben biztos vagyok,hogy hol fognak megállni az csakis az oroszokon múlik.A háború magját a jobb szektoros náci majdanos pátyolgatott csürhéd vetette el.Aki szelet vet vihart arat azt szokták mondani.
ket megkozelites lehet :Az Ukrán vezetés rendesen dolgozott azon ,hogy kiprovokálja ezt a háborút.
Az a baj veled, hogy nem vagy tisztában azzal, hogy mi a különbség a támadás és a védekezés között, mert ha tudnád akkor nem mondanál olyat, hogy a 700.000 ukrán sereg miért nem űzi ki az oroszokat.Wilson, jó szokásodhoz híven az eredeti témát nélkülözve, kicsippentesz magadnak egy új fonalat a kontextből.
Ne ragadj le, mert elveszel a részletekben. A tűzérségi fölény min. 3 poszttal korábban, olvasd vissza, többes számban deklaráltam, azaz nem Rólad, hanem Rólatok beszéltem. (meszike, mindenen kívül-belül-mellett, ladagrant és jómagad), azaz a pontokat amiket összeírtam, az kis csapatod termékeként kell felfognod. De Te rögtön kiszedtél egy pontot, amit nem Te írtál.
Azt is mondom mi nincs, és akkor már a különbséget sem kell firtatni támadás és védekezés között.
pl.: olyan hogy" Ukrán támadás".. (bár az igaz, hogy tegnap megtámadták saját magukat sikeresen)
Szakadj le a mainstreamről, és ne háttal nézd a vetítővásznat.
"Liz Truss: Putyinnak veszítenie kell Ukrajnában"ez egyre jobban az ASSAD MUST GO! jatekra emlekeztet...
Liz Truss: Putyinnak veszítenie kell Ukrajnában
A brit külügyminiszter csütörtöki bosznia-hercegovinai látogatása során felszólalt a balkáni országban zajló orosz manőverezés ellen, és sürgette a partnereket, hogy továbbra is álljanak Ukrajna mögé.
https://index.hu/kulfold/2022/05/26...z-truss-putyinnak-veszitenie-kell-ukrajnaban/
Tartály nyílván azért nincs mert annak a gyártásához is földgáz kell(műanyag),ahogyan sok minden máshoz,de úgy látom magas ez neked mint disznónak a farzseb.Őszintén én nem hiszem hogy érdekel téged Európa sorsa. Sőt azt gondolom hogy annak örülnél ha az EU összeomlana.
Amúgy ebből nem lehet kimaradni. Ami túl szép hogy igaz legyen az jellemzően nem igaz. Gazdasági hatások a szankciók nélkül is bőven vannak. Ha pedig nem tenne semmit az EU annak úgy gondolom sokkal súlyosabb ára lenne. Az egész világ biztonsága kerülne veszélybe és akkor a legkisebb probléma lenne, hogy te nem kapsz valamilyen tartályt.
Pár éve egy bizonyos Magomed megkereste "G Ras"-t, volt is belőle nagy ájuldozás, pedig Komáromy túlélte. (Allah és Magomed kegyelméből. ) Vissza is vett az arcából a csávó.Tegyél egy próbát!! Irj ki egy üzenetet valamelyik csecsen FB csoportba, biztos lesz olyan aki megkeres, aztán ott bizonyíthatsz
A diktatúra-fanok addig rajonganak az erős kezű vezetőkért, amíg valamiért ki nem kerülnek a kosárból. És sajnos a diktátorok jellemzője, hogy illogikus indokok miatt is kiraknak a hatalom oldalára szegődöttek közül bárkit, vagy bármilyen csoportot. Hamis biztonságérzetet tud generálni az erős emberrel való politikai eszmebarátság.Ha azt hiszed, a képeiden a jobb oldalon vigyorgó képviseli a "jó oldalt", akkor keményen tévedsz.
Lehet lemaradtam valamiről, de tudtommal van gáz. Az oroszok se zárták el és a nyugat se szankciózta.Tartály nyílván azért nincs mert annak a gyártásához is földgáz kell(műanyag),ahogyan sok minden máshoz,de úgy látom magas ez neked mint disznónak a farzseb.
Mennyi hiánycikk volt a Nagyoroszok uralma alatt...Őszintén én nem hiszem hogy érdekel téged Európa sorsa. Sőt azt gondolom hogy annak örülnél ha az EU összeomlana.
Amúgy ebből nem lehet kimaradni. Ami túl szép hogy igaz legyen az jellemzően nem igaz. Gazdasági hatások a szankciók nélkül is bőven vannak. Ha pedig nem tenne semmit az EU annak úgy gondolom sokkal súlyosabb ára lenne. Az egész világ biztonsága kerülne veszélybe és akkor a legkisebb probléma lenne, hogy te nem kapsz valamilyen tartályt.
Ki lehet maradni, és minden olcsó nyersanyag, energiahordozó, mezőgazdasági termék ömlene az EU-ba. Saját magunknak okoztuk ezt, de mutogatunk az oroszra. Szerintem, Valójában Te nem nézed az EU érdekeit/sorsát. Tárgyalások kelletek volna, aktív részvétel és szankciók helyett.Őszintén én nem hiszem hogy érdekel téged Európa sorsa. Sőt azt gondolom hogy annak örülnél ha az EU összeomlana.
Amúgy ebből nem lehet kimaradni. Ami túl szép hogy igaz legyen az jellemzően nem igaz. Gazdasági hatások a szankciók nélkül is bőven vannak. Ha pedig nem tenne semmit az EU annak úgy gondolom sokkal súlyosabb ára lenne.
Na erre találták ki a NATO-ot, a világ nem kerülne semilyen veszélybe. Pont azáltal, hogy a NATO elébe megy a "viharnak", okozhat világbiztonsági helyzetet. Egy biztonságot garantáló szervezetet látunk aktívan kirobbantani a 3-ik világháborút.Az egész világ biztonsága kerülne veszélybe és akkor a legkisebb probléma lenne, hogy te nem kapsz valamilyen tartályt.
Inkább átcsoportosítanak délre, Zaporozsnye-Dnyipro-Krivoj-Rog irányba. Ezzel csapatkivonásra kényszerítik keleten a kaprokat, majd ott is lehet támadni. A zsákbanfutást/megadást addig gyakorolhatják.