Júliusban következhet be Oroszországban az államcsőd
Percről percre: Oroszország háborúja Ukrajnában – az Index csütörtöki hírösszefoglalója.
index.hu
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akkor miért 60 ezer egy mázsa műtrágya,ami tavaly 15 ezer körül volt?Lehet lemaradtam valamiről, de tudtommal van gáz. Az oroszok se zárták el és a nyugat se szankciózta.
Ki lehet maradni, és minden olcsó nyersanyag, energiahordozó, mezőgazdasági termék ömlene az EU-ba. Saját magunknak okoztuk ezt, de mutogatunk az oroszra. Szerintem, Valójában Te nem nézed az EU érdekeit/sorsát. Tárgyalások kelletek volna, aktív részvétel és szankciók helyett.
Na erre találták ki a NATO-ot, a világ nem kerülne semilyen veszélybe. Pont azáltal, hogy a NATO elébe megy a "viharnak", okozhat világbiztonsági helyzetet. Egy biztonságot garantáló szervezetet látunk aktívan kirobbantani a 3-ik világháborút.
Lacikám, itt az orosz az elsősorban, aki bedarálja magát... xd Az invázió első szakaszában már nagyon biztos voltál abban, hogy Kijevben fogjátok b***ni a rezet max. néhány héten belül, aztán helyette több mint 3 hónapja Donbászban tököltök... Bohóc brigád.Az Orosz be fogja őket darálni,ebben biztos vagyok,hogy hol fognak megállni az csakis az oroszokon múlik.A háború magját a jobb szektoros náci majdanos pátyolgatott csürhéd vetette el.Aki szelet vet vihart arat azt szokták mondani.
Felment a gáz ára. Hogy miért azt nem tudom, én nem is használok gázt meg a lakosság amúgy se piaci áron kapja. Annyi biztos hogy nincs szankcionálva és az oroszoktól most is lehet venni.Akkor miért 60 ezer egy mázsa műtrágya,ami tavaly 15 ezer körül volt?
nem lesz kulso tamadas, a nato nem fog bevonulni, megmondtak ehhez tartjak magukat."Liz Truss: Putyinnak veszítenie kell Ukrajnában"
Csak egy naiv kérdés. Mi lesz, ha nem veszít?
Fogalmam sincs a végkifejletről, de szerintem bármiféle külső támadás az oroszok ellen könnyen elhozhatja a game overt.
Úgyhogy érdekes a helyzet. Jelen pillanatban az oroszoknál van a bunkósbot és eddig csak az egyik keze hátra van kötözve a használt kezén meg glasszékesztyű játékot mutatta be.
Jöhet itt a polemizálás, hogy akkor ők sem ússzák meg. Igen, ezt mindenki tudja, de akkor a földi lakosság 80%-nak annyi. Európának meg pláne reszeltek.
Norvég műtrágyáról beszélek,mert más nincs már jóformán a piacon.Nemhiába akarják a lengyelek megsápolni Norvégiát mert degeszre keresi magát a háború miatti szankciókon,az nem baj?Felment a gáz ára. Hogy miért azt nem tudom, én nem is használok gázt meg a lakosság amúgy se piaci áron kapja. Annyi biztos hogy nincs szankcionálva és az oroszoktól most is lehet venni.
Ki lehet maradni, és minden olcsó nyersanyag, energiahordozó, mezőgazdasági termék ömlene az EU-ba. Saját magunknak okoztuk ezt, de mutogatunk az oroszra. Szerintem, Valójában Te nem nézed az EU érdekeit/sorsát. Tárgyalások kelletek volna, aktív részvétel és szankciók helyett.
Na erre találták ki a NATO-ot, a világ nem kerülne semilyen veszélybe. Pont azáltal, hogy a NATO elébe megy a "viharnak", okozhat világbiztonsági helyzetet. Egy biztonságot garantáló szervezetet látunk aktívan kirobbantani a 3-ik világháborút.
Pár éve egy bizonyos Magomed megkereste "G Ras"-t, volt is belőle nagy ájuldozás, pedig Komáromy túlélte. (Allah és Magomed kegyelméből. ) Vissza is vett az arcából a csávó.
Egy júliusi pénteken ezek szerintMost teljesen összezavarodtam! Akkor nem pénteken mennek csődbe a Zoroszok???Júliusban következhet be Oroszországban az államcsőd
Percről percre: Oroszország háborúja Ukrajnában – az Index csütörtöki hírösszefoglalója.index.hu
Elbukott?Területet csatoltak el és háborút szítottak, most meg teljes körű offenzívát indítottak ami szerencsére elbukott.
Az orosz katonai doktrína egyértelmű. Ha valaki ezt tenné az oroszokkal, arra atom lenne a válasz.
A teljes körű offenzíva? Igen! Jelenleg Szeverodonyeck bekerítésére korlátozódott az orosz offenzíva, ez már teljesen más nagyságrend ahhoz képest aminek indult az egész.-Elbukott?
Lehet szükség is lenne néhány tucat PT-76 úszó harckocsi reaktíválására a Dnyeperen való átkeléshezHa így folytatódnak az orosz veszteségek akkor lassan olyan tankokat küldenek pótlásként ami légpuskával is kilőhető.
Nagyon helyes, már így is költözni akarok innen a bolygóról.Ki lehet maradni, és minden olcsó nyersanyag, energiahordozó, mezőgazdasági termék ömlene az EU-ba. Saját magunknak okoztuk ezt, de mutogatunk az oroszra. Szerintem, Valójában Te nem nézed az EU érdekeit/sorsát. Tárgyalások kelletek volna, aktív részvétel és szankciók helyett.
Melyik évben?Egy júliusi pénteken ezek szerint
Az hogy semmilyen győzelmet nem fog elismerni nyugat, minden további nélkül elhiszem. Viszont (a tévedés lehetőségét fenntartom) valahogy a helyzet kísértetiesen hasonlít az Alapítványban leírtakhoz. Kifogytak az apró kis luxuscikkek és a sokkal erősebb birodalom kénytelen volt behódolni.nem lesz kulso tamadas, a nato nem fog bevonulni, megmondtak ehhez tartjak magukat.
egesz ukrajnat mar ugy tunik nem fogjak tudni elfoglalni az oroszok.
Kijevig meg elmehetnek, de kijevet sem tudjak bevenni a most meglevo erokkel. ahhoz kijev tul nagy.
jelenleg az oroszok vannak tuleroben.
ha eljut a frontra a nyugati cucc, akkor megallhat a front es meg valami lokalis ellentamadas is lehet ukran reszrol.
ez most nem az urkranok ideje.
az oroszok, ha gyoznek sem tudnak gyozni, mert ahhoz az kell, hogy elismerjek a gyozelmuket.
ilyen meg nem lesz, semmilyen gyozelmet nem fog elismerni ezen az even a nyugat.
jovore lehet gyengulni fog a nepek hozzaallasa az euban, ha minden is iszonyu draga lesz es megint migransok millioi fognak nyugatra indulni, akkor az lehet hogy tul sok lesz.
Akkor ezzel a munkával amit itt nyomosz arra gyűjtesz, mert akkor nyomjuk a likot ha az után kapod az ukriktol a lóvét.Nagyon helyes, már így is költözni akarok innen a bolygóról.
A világ erre már rég rábólintott, a világon bárhol van olaj vagy egyéb érdek akár területi, az USA megjelenik és lerohanja. Mindezt hamis felderítési eredményekre alapozva, melyről rendszerint kiderül, hogy false és kreált információ volt.Ha nem csinál semmit a nyugati világ, azzal hallgatólagosan rábólint hogy "igen, lehet területfoglaló háborút indítani a 21. században". Vannak játékszabályok és az oroszok felrúgták őket.
Valóban elhangzott olyan mondata Putyinnak, melyből a mainstream ezt bírta leszűrni. De nem ez volt a kíváltó ok. Azonban a NATO előrenyomulás már egy valamivel érthetőbb ok/indok részéről. De ezt is átrágtuk párszor a fórumon, az USA is szeretné ha a ruszki Kubába telepítene fegyvereket. Ja...Nem, mi több ha jól emlékszem közel álltunk egy világháborúhoz, mikor ezt megpróbálták.Számomra nem elfogadható az orosz érvelés, hogy nekik egyszer volt egy a mostaninál is nagyobb birodalmuk és vissza akarják kapni. A legtöbb nép nem kíván újra orosz uralom alatt élni, mert egyszerűen nem volt jó. Sőt az oroszok még Magyarország NATO tagságába is beleszóltak, és az elvileg a szuverenitásunkat védő nemzeti kormányunk meg se mert szólalni az ügyben.