Ja vágom, ezek a srácok is tuti propaganda céllal szimulálnak:
Amúgy, ha propagandát gyártok nem valós harci cselekmények közben, nem pont inkább azt kéne megmutatnom, hogy mennyire faszán kiképzett kemény csávó vagyok? Vagy szerinted ezek direkt bénáznak, hogy megtévesszék az ellenséget?
Mi az az AK74U? A videón / képen egy AKSz-74U van. Én az életemben nem hallottam még olyan fegyverről, hogy "AK74U".
AKSz-74U-t én láttam már, és te? Ha igen, biztos tudod, hogy ha már nagyon lazáskodni akarunk, lehet azt fogni például a behajtható válltámasznál is. Lehet, talán kicsit biztonságosabb is.
Ha visszagondolsz a katonaként töltött éveidre, szerinted hány kiképzéseddel foglalkozó felettesed mondta volna azt, hogy "faszán csinálod, haver, pont így kell," ha meglátták volna, hogy a tárnál fogva lóbálod a fegyveredet?
Az irányzék nélküli sikeres találatleadást is a szpecnaz-suliban tanítják, nem? Valójában annyira profik a srácok, hogy nincs szükségük irányzékra, mert anélkül is tűpontos minden lövésük.
Мариуполь. Бои за очередной квартал с бандитами, засевшими в квартирах мирных граждан. Кто там из УДВОНа (украинские диванные войска орущего назначения) говорил, что нет картинки реальных боёв? Передайте нацикам, чтобы немного покрасовались для более удачного кадра. Мой дорогой БРАТ Тимур...
t.me
============
Elmondom, miről van itt szó. Ezeknek a csecsen srácoknak a nagy része minimális (vagy semmilyen) kiképzéssel ment Ukrajnába. Rohadt lelkesek, páran még lehet, jól is érzik magukat. A harci morál az egekben van, az világos. Érnek is el sikereket, mert mind az orosz, mind az ukrán félnél is gond van a morállal. Értem ezt.
De könyörgöm, ne kezeljük már őket egyenértékű alakulatként egy GU szpecnaz formációval például. Ezeknek az embereknek a nagy része lelkes amatőr.