Igazán büszke lehetsz, hogy szláv létedre, halott szlávokon örömködsz egy magyar biztpol fórumon. Család, barátok mit szólnak hozzá?
Ő félig magyar, a magyar nemzet érdekeit tartja fontosnak. Amúgy a szlovák és minden európai nép érdeke is, hogy Putyin elbukjon.
Ekkora baklövéssel, mint ez az eredménytelen háború, erre van esély.
Amúgy nem mindegy melyik szláv népnek szurkol?
Nézzél be a fészen a lemiles katpol csoportba. Eléggé jól reprezentálja a jelenlegi katonai biztonsági szemléletet. Kb mindenen kívül - wilson szintű ukránxopkodás megy. Bármi ami nem fér bele a vilagnézetükbe - az ukránok hallhatatlanok és megnyerték a háborút - az orosz propaganda. Kb egységsugarú fidesz szavazók csak pepitában...
Fogalmad sincs arról, mi a véleményem az ukranról.
Azt gondolom, hogy a két ellenséges nép közül, a ruszki bukhat nagyobbat a mi szempontunkból.
Ezért Putyin történelmi veresége az, ami nagy lehetőségeket biztosíthat nekünk a jövőben.
Természetesen egy minél gyengébb Ukrajna is érdekünk, de emiatt úgy tűnik nem kell annyira aggódni. Azt maguk és Putyler garantálja.
A náci ideológia gond, mindkét országban nő a társadalom szélsőségek felé hajlásának esélye, ahogy mélyül a válság.
Paradox módon viszont Ukrajna felett a NATO és EU szövetségeseinkkel tudunk befolyást gyakorolni. Ellenükben nem.
Az itt népszerű látszólagos ukrán ellenesség valójában ruszki agitprop, PSYOPS tevékenység, néhány műveletlen, de lelkes orosz fannal támogatva, akik a bonyolultabb történelmi és politikai összefüggéseket nem látják át.
Na lássuk, kik is azok....
Olvasd már el mit mondott. 1 zászlóaljnyi technika naponta...
Olvassd már el mit írtam én.
A napi dokumentált páncélos veszteségeket említettem, mint forrást.
Nem minősítem, de a napi veszteségbe beletartozik a ruszki által javítható sérülés, a sérült, de harcba vissza küldött katonák, stb.
Ezek nem látható veszteségek, de biztos, hogy vannak, mert lehetett olvasni ezekről orosz forrásokból.