Vannak ott most is idegenlégiósok,algériából több szerb ismerős is ukrajnába lett átdobva. Kérdés mekkora kedvük van hozzá....Ne álmodozzon a Mester,nem bolondok azok.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Vannak ott most is idegenlégiósok,algériából több szerb ismerős is ukrajnába lett átdobva. Kérdés mekkora kedvük van hozzá....Ne álmodozzon a Mester,nem bolondok azok.
Továbbá: Egy főváros nem egyenlő az országgal. Ha nem beszéled a nyelvet, eleve nem reprezentatív mintából fogsz dolgozni.Köszönöm ezt az szélesspectrumú és mégis olvasható írást.
"h valójában is mi történik a háttérben. Az biztos hogy nagyon sok olyan topic író van itt aki nem találkozott még személyesen pld ukrán "nacionalista" hívővel, vagy az orosz nép különböző képviselőivel. "
Dolgoztam pár országban és azt kell mondjam a való élet és az újságírói tudósítások sokszor köszönőviszonyban sincsenek egymással. Egészen más élet rajzolódik ki, ha egy újságíró vagy politikus vagy egy turista pofavizitre elugrik valamelyik országba max. két hétre és előre lebeszélt protokoll eseményen vesz részt gazdagon terített asztalokkal vagy pedig munkatársként több hónapig, egy évig, esetleg hosszabb ideig kint vagy munkaterületen. Ott már bőven lehámlik a festett máz. Voltam olyan országban is, ahol az újságíró a főváros biztonságos területén mert mozogni vagy összeszedték az újságírókat és kivitték őket valami bemutatóra és úgy írta meg az adott országról az átfogó elemzését és levonta a "mindenre" érvényes következtetéseit. Még egy év kinti munkával eltöltött idő alatt is csak annyit szed össze az ember, hogy kapisgálni kezdi a valóságot. Kiderül, hogy a hétköznapi emberek ott sem Nobel díjas tudósok, az Átlag Jánosnak" ott is keményen kell dolgozni. Az is kiderül, hogy a sokak által fejletlenek tekintett világban is normális élet folyik. Lehet, hogy a mi szemünkkel nézve vannak szokatlan megnyilvánulásaik, de attól még ugyanúgy élik az életüket, mint mi. Az átlag ott sem minden este fekszik le azzal, hogy elvágta a szomszédja nyakát.
Nos, ha tényleg a civilek számítanának az EBESZ vagy a WHO küldene segítéget.Mennyi hulla lehet a romok alatt? A romokat eltakarítani mennyi idő? Azzal még biztos nem végeztek.
Nyugat pontosan látja h mi zajlik Ukrajnában, és annak fényében nyomatja a média által a polgárai hisztiztetését.Ez a Nyugaton múlik, hogy meddig tolja őket, illetve még jobban felpörgeti-e a fegyverszállítást. Mivel elhúzódó háborút akar, amiben Oo. kivérzik, nem valószínű, hogy abbahagyják. Persze mindig csak annyit fognak kapni, hogy húzzák még egy ideig, nem többet.
Nos... úgy fest írtam egy csapongót, de azért kb témánál maradt...Ez a Nyugaton múlik, hogy meddig tolja őket, illetve még jobban felpörgeti-e a fegyverszállítást. Mivel elhúzódó háborút akar, amiben Oo. kivérzik, nem valószínű, hogy abbahagyják. Persze mindig csak annyit fognak kapni, hogy húzzák még egy ideig, nem többet.
Ebben nagy valószinüséggel igazad van.,,február 24 elötti Ukrajna a multé és soha nem fog visszatèrni."
Félek tőle, hogy a február 24 előtti VILÁG a múlté és az nem fog visszatérni.
Miért ézem ugy,hogy közelit ismét egy geomagnetikus vihar,hogy ismét hazavágjon vagy 40 Starlinket?Vagy már a februári geomagnetikus vihar sem geomagnetikus vihar volt?Nem tudom...Annyira bizonytalan vagyok.Újabb adag Starlink-rendszert kaptak az ukránok Elon Musktól
Az ukrán fegyveres erők újabb adag Starlink műholdas kommunikációs rendszert kaptak a SpaceX alapítójától és vezérigazgatójától, Elon Musktól.Az ukrán védelmi minisztérium szombati tweetjében azt írta: „Elon Musk nemcsak a Mars-küldetés előkészületein dolgozik, hanem a különleges küldetéseikhez...telex.hu
Azért ez már nem a kecskepásztor szint. Meg az is durva hogy magánszemélyek ilyeneket csinálhatnak.
Nem ehhez a klímához vannak szokva, itt nyáron is hideg van éjszaka. Hiába próbálnak akklimatizálódni másik országban. Szerintem le fognak fagyni, mint a Windows.Való igaz,hogy a Dél-amerikaiak között rengeteg a jó katona,de jelen esetben itt se dzsungel,se mocsár,erdő van meg városi harc.
Üdv újra ittEz még a Pentagontól is erős: az USA "békés célú kutatásokat" folytatott 46 ukrán biolaboratóriumban
Forrás: https://kuruc.info/r/4/244765/
Most momentán mire gondolsz? Meghekkelték az oroszok a műholdakat? Vagy lelövöldözték őket? Vagy szuperfegyverrel "kipúposították" a légkört? Vagy?Miért ézem ugy,hogy közelit ismét egy geomagnetikus vihar,hogy ismét hazavágjon vagy 40 Starlinket?Vagy már a februári geomagnetikus vihar sem geomagnetikus vihar volt?Nem tudom...Annyira bizonytalan vagyok.
Drága meszike! Remélem legalább csini vagy, ha ilyen kis naivan csodálkozol a világraSzerintem ez nem fenyegetés, de amúgy bele mehetünk abba hogy az ukránoknak vagy a szerbeknek rosszabb, de szerintem ennek tényleg nincs értelme.
Itt oldalt kell választani. A kétkulacsosság már nem működik.
Senki sem akarta szankcionálni Szerbiát, meg amúgy is elvileg a szankciók hatástalanok. Szalmabábozol.
Hiperaktív a lelkem!Téged kínoznak, hogy okvetlen mindenhez hozzá kell szólnod?
Pedig a fizikai jelenség létezik és pont a Napunk aktív időszakában járunk. Ha jól tudom, még az indított műholdak számát is csökkentették, hogy kissé magasabb pályán tudják elengedni őket, ahol kevéssé vannak kitéve a légkör fékező hatásának. Kína kibukása ide vagy oda.Momentán semmire mert irtam mennyire bizonytalan vagyok.De már februárban sem vettem be ezt a geomagnetikus,tudva azt a tényt hogy a kinaiak nagyon ki vannak borulva Musk Starlink programjától,nem igazán értékelik, nagyra a részvényeit,és már többször hangot adtak annak az elképzelésüknek hogy Musk ürszemetét el kell takaritani.
,,február 24 elötti Ukrajna a multé és soha nem fog visszatèrni."
Félek tőle, hogy a február 24 előtti VILÁG a múlté és az nem fog visszatérni.