W
Wilson
Guest
Te valamit nagyon benéztél ezzel kapcsolatban mert én mindig válaszolok a kérdésekre, az ,hogy a másiknak a válaszom nem tetszik vagy nagyon nem ért vele egyet az abszolút nem érdekel, ha a kérdésre nekem az a válaszom az a véleményem, hogy Putyin a felelős és az oroszok támadtak akkor lefogom újra írni akár ezredjére is ebben biztos lehetsz. Ezt az egyirányú kommunikációt pedig tőled hallani különösen vicces mivel te vagy az egyik olyan fórum tag amely vaskalaposan csak egyfajta narratívát hajlandó elfogadni és emellé még társul egyfajta "vallási türelmetlenség" meggyőződés is,hogy csak a te véleményed az amely tartalmazza az abszolút igazságot, ami pedig magát az egyirányú kommunikációt illeti,ha nekem más a véleményem mint pl neked akkor azt nem fogom megváltoztatni csak azért,hogy jobb színben tűnjek fel.És ha szerinted ez a fórum semmibevételét jelenti akkor te nagyon el vagy tévedve egy fórum lényegével,működésével kapcsolatban.Mellesleg megjegyzem neked,hogy ezen logikát követve te mióta beregisztráltál erre a fórumba minden egyeshozzászólásoddal semmibe vetted ezen fórum közösségét.Sosem érezni rajtad, hogy akárcsak próbálnád megérteni a vitapartneredet, sőt még azzal sem tiszteled meg soha, hogy a kérdésre válaszolnál. Egyirányú kommunikációt folytatsz, ez a semmibe vétele a fórum társaságának. Ráadásul borzasztóan sokszor ismétled magad, lényegében egy-két panelt ismételgetsz: Putyin a felelős, és az oroszok támadtak. És ezt legalább ötszázszor leírtad, mindenre ez a válasz.