Mondjuk! Csaka számítás kedvéért... nagyot mondok, hogy ne köss bele.
Ha az ott élő népesség 2006-ban 95%-ban Oroszajkú volt.
Akkor szerinted hány százalékul tekintette magát elsődleges Etnikai hovatartozásilag Kisorosznak?
Hát hazaszeretetileg?
Hány százaléka az össz-Doneckieknek szeretett volna tényleg elszakadni Ukrajnától?
Sok kutatást fogunk még végezni a jövőben, hogy szítottak-e a Nagyoroszok az utóbbi harminc évben faji viszályt a környező országokban.
Dudi kérdezte azt hiszem, hogy szerintem előre volt-e irányítva az Uki parlament, hogy Nagyorosz etnikum (a Magyar kissebbségről nem szeretnék írni itt most, túl érintett vagyok objektívitáshoz) ellen kirekesztően döntsenek jó korán (2014 előtt?).
Nos én ha ilyesmiben gondolkodnék, akkor a kissebbségi sajtórtermékeket bombáznám, valamint megifzetnék "eseményeket": pl. kis bűnözőket, akik bekenik szarral emlékmáveket, kézigránátokat dobnak családi házak ablakán be... sőt mindéjkt oldalon támogatnám a fasiszta (elsősorban pici) szervezeteket.
Ennek nyoma kell hogy legyen. Amkor a Nagyorosz a Szovjet birodalmuk bukása után anyagilag helyreállt, akkor történt-e változás a kissebbségi sajtótermékekben?
Ilyenek.yok.
Nekem ez nem szakterületem.
Szociológusok majd dolgoznak a statisztikán..
Ezt most nem olvasom el.
Russia’s use of nationalist propaganda is not limited to Ukraine: Russian propaganda targets communities in Moldova, Georgia, the Baltic states, eastern Ukraine, the Balkans, and of course Russia itself. What are the dangers to democracy and security of this destructive Russian campaign?
pressroom.rferl.org
Ezeket sem.
Komolyan mondom, a hátam közepére sem kívántam ezt az egész szarságot. Szerintem társadalmi (Woke, vagy ahogy akarjátok) fejlődés után... deoligarchizálódás után a Nagyorosznak is az EU-ban lesz a helye. Ahogy egy állam lesz a bolygó... 500-2500 éven belül.
Én nekem évekig kellett dolgoznom azon, hogy ne gyűlöljem a Nagyoroszokat. Már letudtam ezt. Erre elkezdenek hisztizni területi veszteségeik miatt...
Basszus a világ legnagyobb országa. Így is.
A Törökök bebukták területeik 75%-át és sokkal felnőttebbek.
Megyek reggelizni, mert csak felbaszom magam...