W
Wilson
Guest
Alá támasztottam érvekkel az álláspontomat, ha ez neked nem felel meg az nem az én problémám.Tényleg? Minden egyes hozzászólásommal? Nem igaz. Sőt, még a tőlem eltérő véleményeket is igyekszem megérteni. Az orosz ukrán konfliktus kapcsán sokszor leírtam, hogy mindkét fél igazságát el tudom fogadni. Te vagy az aki kizárólag Putyin felelősségét látja az elmúlt 8 é történéseiben, ami igazán gyerekes hozzáállás, hiszen a felelősség arányain megy a vita, tehát van aki főleg Putyin vagy főleg az ukránokat vagy egyaránt mindkettőt felelősnek tartja, de olyan nagyon kevés van aki kizárólag az egyik fél felelősségben hisz. De én ezt is elfogadom tőled, azt viszont nehezebben, hogy ezt érvekkel nem támasztod alá, és a tényeket tükörváddal nem veszed tudomásul. Én az okok között elismerem az orosz imperializmust, te nem ismered el az amerikait. Én elismerem az okok között az orosz nacionalizmust, te nem ismered el az ukránt. Én Juscsenko, Janukovics, Zelenszkij Biden, Kolomojszkij, Dugin, Putyin felelősségét is elismerem, te kizárólag Putyinét. Szerintem a békéhez több ember erőfeszítése, kompromisszuma szükséges, szerinted Putyin egy személyben állíthatja meg vagy folytathatja a háborút. Én megértem az atlantistákat is sőt a russzofóbokat is, te nem érted meg akik az oroszokat is védik.