Jájjj,csak tudod giroszék NATO tagok,és ez valamennyit nyom a latban.jáj
Simán eladják, jellemzően a régi hullt kaparják elő és újítják fel a vásárlóknak. (sőt, még maguknak is)
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jájjj,csak tudod giroszék NATO tagok,és ez valamennyit nyom a latban.jáj
Simán eladják, jellemzően a régi hullt kaparják elő és újítják fel a vásárlóknak. (sőt, még maguknak is)
Land lease(kölcsönbérleti szerződés) már meg lett szavazva!Aki akar nézzen ennek utána mit jelent,jelentett a második világháború idején!Innentől kezdve néhány kivételtől eltekíntve az amerikai kormányzat "korlátlanul"elláthatja az Ukránokat!jáj
Csak egy -bár személyes- kérdésem van; bölcsész vagy?Az EU lassú és alkukra törekszik, meg nem költ sikerpropagandára. Viszont idővel mindent megoldanak.
A migráció és az iszlám az oroszoknál is probléma. Meg azt se gondolnám hogy ők jobban kezelték a koronavírust. Egyszerűen elnyomták az erről szóló diskurzust. Amúgy Moszkva a harmadik Róma, az első kettő tudjuk hogy járt.
Nem is volna baj ha kapnának a kaprok vagy ötven darab Abramst,legalább az oroszok a lerombolnák a nimbuszát,ahogyan a Hezbollah tette a merkavával.Na ezért nem fognak kapnia kaprok egy darabot se .jáj
Az lmbt-s buzzancsmenetnek integetnek vajon?Ukrajna továbbra is az Unióba tart, tele európai értékekkel ...
![]()
..., de a gaz magyarok és a gyenge orosz sereg nem hagyja! (kb)
"Szóbeli ígéretet nem ismer sem a nemzetközi jog, sem a diplomácia."
Nos, most vettem a faradtsagot es osszekapirgaltam, hogy mi az, amit nalad kifogasolnak a forumtarsak ezzel, marmint a reakcioiddal es tereleseiddel kapcsolatban, vizualizalva ezen a sajat peldan...
1. idezetben grigorij egyetlen helyen hivatkozik rad, megpedig a lengyel benzinszallitasokkal kapcsolatosan a hozzaszolasaban.
2. valaszolsz neki, de csak altalanossagban, panel valaszokkal, akar egy bullshit generatorbol. Sehol nem emlited, hogy nem arra valaszolnal, ami neked van cimezve, es mindenkinek egyertelmu.
3. en erre reagalva felhivom figyelmedet, hogy igenis nem 1x hintetted itt az iget a lengyel uzemanyag szallitasokkal kapcsolatban az ukriknak.
4. ez az erv visszakeresheto, igy most terelsz es azt irod, hogy olyasmire regaltal, amivel kapcsolatban nem lettel megszollitva es ki sem derul ez a hozzaszolasodbol, annyira altalanos.
Neha tenyleg ketelkedem benne, hogy ember vagy, nem pedig hus egy femvazon.tegyuk ezt legyszives egyertelmuve, eleg csak egy valasz: mennyi 8 es _ketto ha osszeszamoljuk oket ?
Milyen idézetről is beszélsz ha már így megtaláltál akkor vedd a fáradtságot légy szíves, hogy beidézed ide.
A hozzászólásod többi része pedig több mint nevetséges a számomra:
Mivel ilyen alapon én is ki tudom választani random módon pár hozzászólásodat és mindegyikre azt mondom, hogy nem csinálsz mást csak panel válaszokat puffogtatsz akár egy bullshit generátor,na akkor így már kvittek vagyunk.
A 4, ponttal kapcsolatban pedig fogalmam sincs mire gondolsz bár különösebben nem is érdekel, mert jól láthatóan fogalmad sincs miről volt szó.
Milyen érvvel támasztottad alá, hogy minden egyes hozzászólásommal semmibe vettem a fórum közösségét? Semmilyennel. Nem érzed cikinek az ilyen vádaskodást? Szerintem egyetlen olyan hozzászólást sem találsz tőlem amivel semmibe veszem a fórumközösséget.Alá támasztottam érvekkel az álláspontomat, ha ez neked nem felel meg az nem az én problémám.
Most tényleg egy elkóborolt Orlan a legnagyobb örömöd?Dehogy adtak. A ruszkikat megint ott kapták el ahol nem kellett volna, úgyhogy most a propagandájuk terel. áááá nem, dehogy övék az Orlan. Véletlenül se. Ők sosem sértenének meg légtereket.![]()
Texast vagy Alaszkát adják bérbe?Land lease(kölcsönbérleti szerződés) már meg lett szavazva!Aki akar nézzen ennek utána mit jelent,jelentett a második világháború idején!Innentől kezdve néhány kivételtől eltekíntve az amerikai kormányzat "korlátlanul"elláthatja az Ukránokat!
Lend Lease, nem földbérlet...Land lease(kölcsönbérleti szerződés) már meg lett szavazva!Aki akar nézzen ennek utána mit jelent,jelentett a második világháború idején!Innentől kezdve néhány kivételtől eltekíntve az amerikai kormányzat "korlátlanul"elláthatja az Ukránokat!
És a szrházi németek azon csodálkoznak,hogy miért kapnak kevesebb gázt,az oroszok helyében már a tegnapi nap folyamán teljesen elzártam volna a németek felé irányuló földgázt.Patrick Lancaster Harkovban:
Brit-hohol gnómunk szerint a hazája meg se próbált tárgyalni az ügyében (halálra ítélték a szentemet):
Ez meg nem tudom volt-e már... A PzH2000-ek ukrán bevetését (tegnap) a hoholoknak sikerült pont a Barbarossza-hadművelet kezdetének évfordulójára időzíteni. Órára pontosan:
Ebben nagyjából egyet is értünk. Azt tegyük hozzá, hogy a szélsőjobb már akkor is nagy számban létezett, de még főleg mint politikai erő és nem felfegyverzett alakulatok szintjén - ez a "fejlődés" egy eredménye volt a katonai pofonnak amit kaptak (ugye a Majdan után még az Index is cikkezett arról hogy miféle erők kerültek hatalomra). És igen, 2014-ben még valóban simán végigmasíroztak volna Ukrajnán az oroszok. Miért nem tették? Tán nem hitték el hogy sem az ENSz, sem Európa nem reagál semmit erre az egészre? Tán vártak arra hogy törvényesen felhatalmazzák őket a népirtás elleni beavatkozásra? Ebbe nem látunk bele, de a jelek alapján elképzelhető forgatókönyv. Lehet nem álltak készen, mert ilyen invázióra csak a világbéke bajnoka, az USA aki non-stop készen áll. Lehet hogy ekkora békát még lenyeltek volna. Igaz az előbbiek mainstream-nek ellentmondanak, mert így nem lehetne orkozni, agresszorkodni, stb. De hát a mainstream legutóbb Donbassz bombázásának elhallgatásával bukott, ismét, sokadszorra.2014-ben azt az ukrán hadsereget elsöpörte volna a 2014-s orosz haderő nagyon rövid idő alatt lerendezték volna a kérdést, nem lettek volna mint most hónapok óta elhúzódó harcok és a nyugat nem támogatta nem tudta volna támogatni Ukrajnát.Nem szabad elfelejteni, hogy a donbaszi szaki köztársaságok orosz támogatással történő kikiáltása és a sikertelen a sikertelen szaki kísérlet a szárazföldi kapcsolat megteremtésére Krím és Oroszország között adott hatalmas lökést az ukrán szélsőjobb megszervezéséhez és állami támogatásához.
Szép szimbolika hasonlóan értelmetlenül elégetni ezeket a szép vasakat...azért ilyenkor arra gondolok, hogy egy ilyen árából kb egy falunyi ember egzisztenciális félelmeit lehetne hipp hopp eloszlatni. Ehelyett lesz belőle egy rommá lőtt falu, pár halott és nyomorék, pár parazita meg csinál néhány kokós kurvás partit meg vesz még egy ferrarit. És még rosszabb mint egy világháború mert annak legalább vége ban, de ezek a lokális háborúk végtelenítve mennek.Patrick Lancaster Harkovban:
Brit-hohol gnómunk szerint a hazája meg se próbált tárgyalni az ügyében (halálra ítélték a szentemet):
Ez meg nem tudom volt-e már... A PzH2000-ek ukrán bevetését (tegnap) a hoholoknak sikerült pont a Barbarossza-hadművelet kezdetének évfordulójára időzíteni. Órára pontosan:
Így van, elzárnám az összes EU-ba menő gázt és olajat. Túl rendes ez a Putyin, zárja el mindet!!!És a szrházi németek azon csodálkoznak,hogy miért kapnak kevesebb gázt,az oroszok helyében már a tegnapi nap folyamán teljesen elzártam volna a németek felé irányuló földgázt.
Mutasd már meg, hogy hol van az, hogy blokkolják a vonatokat?OFF:
Joghoz nem értesz látom.
Szerződés létrejöhet:
- Írásbeli megegyezéssel.
- Szóbeli megegyezéssel (gondolj csak a telefonos szolgáltatókra amikor az ajánlatra csak egy igen-t kell mondanod)
- Ráutaló magatartással (pl amikor a google azt írja neked, hogy megváltoztatja az ÁFSZ-t és ha te márc 1 után tovább használod a szolgáltatásait azzal elfogadod azt.)
ON:
Ma hallottam, hogy azzal hogy a litvánok blokkolták az orosz vonatokat nemzetközi jogilag blokádot hajtanak végre Oroszország ellen, ami nemzetközi jog szerint háborús bűncselekmény szóval jogilag hadban állnak az oroszokkal. Mivel a vonat OF-ból OF-ba ment így nem vonatkozik rá az EU szankció. Át kell engedni.
Erről valami orosz forrás van, hogy hogyan viszonyulnak ehhez?
Mert ha ez igaz, Litvánia a támadó fél és nuku 5. ciki.
Texast vagy Alaszkát adják bérbe?
LEND LEASE!!!
De továbbra sem válaszoltál rá, hogy szerinted mennyi a kikonzerválás.
Megjegyzem a Discoveryn volt doku az Abrams felújításáról
Ez abból egy részlet, nem pár napos mutatvány…
Technikai részleteket nem tudom ha valaki akar utánanézhet!Azt se tudom hog ezeket milyen állapotban tárolták le mennyi idő újra üzembe helyezni őket!Mennyi belőlük amit alapból úgy tároltak le hogy minimális előkészületbel harcképesek legyenek!Texast vagy Alaszkát adják bérbe?
LEND LEASE!!!
Ezen a videón az van hogy újítanak fel egy "leharcolt"abramsat!9000 darabot gyártottak le abramsből de mivel véget ért a hidegháború ezek jelentős részét "konzerválták"elhelyezték tartalékba!Hogy őszinte legyek fogalmam sincs ezek mekkora része milyen állapotban van!De valószínűleg jó állapotban van a nagy részük!Véleményem szerint ezek sokkal jobb állapotban vannak mint az Oroszoknál papíron tartalékban lévő több ezer T72-T80 nagy része!Texast vagy Alaszkát adják bérbe?
LEND LEASE!!!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..