Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
@Capslock
Merő véletlenségből @Papichulo nem "rokonod"? Érdekes, hogy a felbukkanásod egybeesik az ő eltűnésével... DD
boki???
boki??
https://www.youtube.com/watch?v=DggDAvgaCqE
boki: "20000 ember. Ukrán részrol a harcokban 50 000 ember vesz részt."
Van valami infod arról, hogy az adott terület lakossága ténylegesen mennyire támogatja őket emberrel, élelmiszerrel, információval, bármivel? Az emberanyag mennyire helyi, és mennyire oroszországi import?
Ez a videó érdekessége hogy egy fickó szerint ezt uragannal lőtték, és cluster robbanó fejet használtak. Szerintem meg ki tudja? A képeken semmi különös nem látszik. Azonban a korábban belinkelt képeken például a busz oldalában rengeteg apró repesz ütötte lyuk látható, becsapódási kráter meg nincs. Esetleg magassági gyújtó, vagy közelségi gyújtót használhatnak?
http://youtu.be/cji6jx0R_uA
Ez a videó érdekessége hogy egy fickó szerint ezt uragannal lőtték, és cluster robbanó fejet használtak. Szerintem meg ki tudja? A képeken semmi különös nem látszik. Azonban a korábban belinkelt képeken például a busz oldalában rengeteg apró repesz ütötte lyuk látható, becsapódási kráter meg nincs. Esetleg magassági gyújtó, vagy közelségi gyújtót használhatnak?
http://youtu.be/cji6jx0R_uA
Köszi!OFF:
Cinikus a többieket kihagytad.
Az ignore lista terhelhető 100%-nál jobban is, jelenlegi tesztjeim alapján. Ezek szerint nem kell nagyon spórolni.
Capslock "szokásos".
ON
Lengyelország kéréssel fordult az Európai Bizottsághoz, hogy a WTO vizsgálja ki az orosz embargót Teljes szöveg: http://hungarian.ruvr.ru/news/2014_08_19/Lengyelorszag-keressel-fordult-az-Europai-Bizottsaghoz-hogy-a-WTO-vizsgalja-ki-az-orosz-embargot-3661/
Elvileg javítva.
<blockquote rel="joker">most nem látszik a kép
<blockquote rel="laudarage">
Biztos vagy te ebben?
Pl. ha Oroszország szét taktikaiatomozza Lengyelországot, akkor gondolod, hogy az USA a teljes stratégiai atomarzenálját azonnal beveti Oroszo. ellen, hadd pusztuljon az egész világ? (Lengyelo. nélkül nincs értelme a világnak!)
Vagy, megfordítva, ha egy lopakodó berepül Ukrajna területére, és megküld egy várost egy taktikai atommal, akkor gondolod, hogy Oroszo. a teljes stratégiai atomarzenálját azonnal beveti az USA ellen, hadd pusztuljon az egész világ?
Szerintem mindkét fél mérlegelne előbb egy kicsit, és ez teszi lehetővé a taktikai atomfegyverek bevethetőségét. Pont a "kis fikaállamok" ellen!
Bizony, jó film. Kár, hogy nálunk nem mutatták be. Asszem a Szabad Európa Rádió filmismertetőjében hallottam róla. Akkor még nem volt internet, és egy videómagnó kb 3 évi fizetés volt. Ez 3 autó ára. Én 81ben láttam az elsőt. Az Apokalipszis Mostot néztem rajta.