Elmondták itt már többször,köztük én is,de elmondom ujralyan nincs hogy ukrán,csak olyan van hogy Ukrajna.Olyan nincs hogy ukrán nyelv,mert az a nyelv ahol G helyett H,E helyett I,(és még sorolhatnám,de nem fogom) jelenik meg a kiejtésben az nem másik nyelv hanem maximum tájszólás.Ha egyszer véletlenül a fogyatékos kapor pártfogfoltjaid a banderita szürö nélkül kicsit átgondolnák ezeket a dolgokat,talán rá is jöhetnének hogy ök oroszok.Na és ettöl a ponttól kezdve kellene a kaproknak feszegetni érdemes-e nekik határvidéki oroszoknak halomra lövetni magukat az oroszországi oroszokkal.De mivel eddig a pontig csak Donbassban,Herszonban és Harkovban jutottak el az oroszok,a többi megrekedt azon szinten hogy slava ukraina,akkor még több fakeresztet kell elöre ácsolni.Minden népnek a legnagyobb ellensége a hülye(a magyarnak is),mire ennek a konfliktusnak vége lesz,az Ukrajnának nevezett határvidék irigylésre méltó helyzetbe kerül,ugyanis a hülyék száma drasztikusan csökkenni fog,és ha van egy kis szerencséjük a nulla felé konvergál.És még így sem...
- Először Sztálin dobott be egy 7 milliót 1946 márciusában
- Hruscsov 1961 novemberében 20 millióról beszélt
- 1988 óta már 26-27 millióról beszélnek, ebből kb 8M volt "katona"
World War II casualties of the Soviet Union
World War II casualties of the Soviet Union from all related causes were over 20,000,000, both civilians and military, although the statistics vary to a great extent largely because these figures are currently disputed. During the Soviet era information on casualties was considered top secret...military-history.fandom.com
Szóval azért a "győztesnek" is idő kell megemészteni az árat. De pont ezért nem beszéltek róla nagyon hosszú ideig őszintén, mert szükséges volt és senki nem kérdőjelezhete meg a szükségességét... most pont ugyanígy állnak hozzá az ukránok... kell ami kell...
Az orosz-ukrán "meccs" kimeneteléről nekem is ez volt a véleményem, de gyakorlatilag történelmet írnak, a kis Ukrajna még mindig talpon és harcol... kész csoda már ez is Oroszország ellenében. Én max egy hónapot adtam volna nekik még akkor is ha foggal-körömmel küzdenek, de no lám megleptek, engem spec nagyon, szóval én a végeredményt nem borítékolnám. Igazából a végeredmény szerintem azon múlik, hogy marad-e "különleges katonai művelet" vagy hadba lépnek.
Ami meg a veszett ukrán honvédő háború veszteségeinek elfogadását illeti...
1848, ban a Magyar Királyságnak 12M lakosa volt 5-5,5M magyarral. Elvileg 3,8M fő vonult be katonának, ebből 611e esett el (17%). Ugyanakkor a hadi veszteségek többszöröse volt a veszteség kolerajárvány miatt. Miért nem feszegeti senki, hogy megérte-e ellenállni? Na pont ezért nem feszegetik az ukránok sem, mert úgy gondolják csinálják amit "kell"... az oroszoknak sem volt érdekes, hogy mibe került (a háború alatt), csak utólag próbálták polírozni a témát...