Switchblade támadott orosz területen FSZB ügynököket pár kilométerre az ukrán határtól.
3 orosz T72 lett kiiktatva drónnal
Orosz BMP-2 lett megsemmisítve
3 orosz T72 lett kiiktatva drónnal
Orosz BMP-2 lett megsemmisítve
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
hisz te magad mondtad, hogy a pontom hidat seperc össze lehet legozni. Akkor mi a probléma az utánpótlással? Max lassabb lesz, de valszleg csak a lila ködös álmaidban fog a hohol ellentámadni. Nem ám még legyűrni xD
Ki az a castel?
minden hsz ben ezt írja castel castel castel castel
közölje a nőjével is hogy új ajzószer van mond azt hoooooogy
castel caastel caassteel ...
Most ha csinálok egy Twitter fiókot, és leírom benne, hogy holnaptól kizárólag buzikat alkalmaz a brit hadsereg, mert szeretne megfelelni a jelenlegi trendi európai elveknek, akkor az hiteles lesz mert lehozta a Twitter??PontoN baszki. PontoN.
más:
lesz még alacsonyabb is ennél a színvonal? LoL + Rofl
"Az oroszoknak nincs ehhez hasonló fegyverük, mert ezeket a rendszereket az amerikaiak egyfajta mesterlövész-tüzérségként fejlesztették ki, hogy olyan nehéz körülmények között használják, mint az iraki Fallúdzsa, ahol pontosan kellett eltalálni a célt, amelyet civilek vettek körül.”"Nyihihi
A kelet-európai országok tülekednek, hogy megvásárolják az amerikai HIMARS-t - Világgazdaság
A Világgazdaság megbízható, naprakész, objektív információforrás, az üzleti élet befolyásos, mértékadó lapja.www.vg.hu
Mondta Konstadínos Grívasz, aki a fejlett fegyverrendszerekről tanít a Görög Hadsereg Akadémiáján."Az oroszoknak nincs ehhez hasonló fegyverük, mert ezeket a rendszereket az amerikaiak egyfajta mesterlövész-tüzérségként fejlesztették ki, hogy olyan nehéz körülmények között használják, mint az iraki Fallúdzsa, ahol pontosan kellett eltalálni a célt, amelyet civilek vettek körül.”"
LOL
Nem érted amit írok...A GMLRS rakéták GPS zavarvédettségének kulcsa az amerikai műholdak GPS kódolásában (pl M kód) rejlik.
Illetve a Himars kezelőkön valamint a napi titkosítási kulcsokon múlik..
https://file.lu/d/uTe
GPS Is Easy to Hack, and the U.S. Has No Backup
At risk are airliners, electric grids, stock markets and other systems that rely on GPS to time their operationswww.scientificamerican.com
De dudi honnan veszed ,hogy én kritika nélkül elhiszem az ukránok hazugságait?Hol mondtam/írtam én ilyet?Ott van 3 híd egymás szájában. Tök egyertelmű, hogyha kiesik egy akkor az kb semmin nem változtat, főleg nem a vasút központú orosz logisztika esetén. Az a baj, hogy kritka nélkül elhiszed az ukránok hazugságait, mert ez esik egybe a világnézeteddel. Miért nem támadják a másik kettőt? Mert a gátat nem merik a vasútiban meg HIMARS-al nem tudnak kárt tenni, hát marad az, hogy lövik amit tudnak és hazudnak róla.
Te szajkózod, hogy az egy szem híd elpusztítása az alapja az ukrán ellentámadásnak. De ez nyilvánvaló marhaság. Ha holnapra elpárologna az összes híd akkor se lenne az ukránoknak ereje az ellentámadáshoz.De dudi honnan veszed ,hogy én kritika nélkül elhiszem az ukránok hazugságait?Hol mondtam/írtam én ilyet?
Én csak az ukránok hivatalos álláspontját ismertettem valamint hozzátettem, hogy majd az idő és az esetleges ellentàmadás igazolja az álláspontjuk helyességét.
Pont erről szól az amerikaiak által kifejlesztett M kódolás és a hozzászólasomban megosztott cikk a Himars rendszerek GPS zavarás és hamis GPS jel elleni védelméről....Nem érted amit írok...
Nem zavarni kell, mert ha egy pillanatra kiesik a zavarás, akkor már kapott gps poziciot korrigalni, max pontatlanabb lesz a vevő folyamatos korrekcioja nélkül.
Valid, katonai hamis adatot kell neki küldeni. És akkor másik kontinensre korrekciózza magát.
(Bár nyilván itt is van plauzabilitfogyelés, hogy a hihetetlen értékeket a kiinduláshoz képest eldobja, stb.. de gondolom az oroszok sem hülyék, tudják azt, hogy mekkora a max korrekcios eltérés amit a kezdethez képest enged egy valid hamis műholdjellel)
Lakossági ahogy néztem nem titkosított, gps spoofing néven van rá megodlás olcsón. Itt max a katonai titkosítás a kérdés, hogy az mennyire törhető. Ha meg van és tudsz valid katonai jelet küldeni, akkor kész.
Hmm, szóval mégis hol a viharban vannak azok a körbekúrt alternatív mezők?Európa meg fogja szüntetni az orosz gázfüggőséget, csak ehhez még kell pár év.
Vaaaagy Luhanksz végén mondták, hogy pihentetés és rotáció miatt lesz egy kisebb hadműveleti szünet. Ezt persze nem kell elhinni, de hogy fel sem merül mint lehetőség?Hosszabb lett az ukrán tüzérség lőtávja és ez bezavar minimum átmenetileg az oroszoknak.
Jó hát pártkegyeltként nyilván könnyű volt elvtársÉn is jártam többször Oroszországban. Ott is normális emberek élnek természetesen vágyakkal, csalódásokkal stb. Ahogy itt is fertőz a propaganda, ott is fertőz.. Ennyi.
Pont erről szól az amerikaiak által kifejlesztett M kódolás és a hozzászólasomban megosztott cikk a Himars rendszerek GPS zavarás és hamis GPS jel elleni védelméről....
Ezt már rengetegszer elmondtad. De szerintem mégiscsak ezt hívják: kritika nélüli beszopásnak. Ugyanis szerintem ha valaki valamivel nem ért egyet, azt nem fogja kritika nélkül visszhangozni. Senki nem oszt meg olyan tartalmat amivel nem ért egyet, mindenki csak olyat oszt meg ami az ő ideológiájába belefér. Úgyhogy felesleges ezzel a magyarázattal takarózni. Ja, és szokásod szerint ne gyere azzal, hogy én csak ne szabjam meg, hogy ki mit oszthat meg, mert erre vonatkozóan semmit nem írtam. Kíváncsian várom a bülbülszavú válaszod.De dudi honnan veszed ,hogy én kritika nélkül elhiszem az ukránok hazugságait?Hol mondtam/írtam én ilyet?
Én csak az ukránok hivatalos álláspontját ismertettem valamint hozzátettem, hogy majd az idő és az esetleges ellentàmadás igazolja az álláspontjuk helyességét.
A kukás kép mindent visz...Sírok
Eközben Mariupolban:
A komment az érdekes: A vasúti hídnak semmi baja. Így viszont extra értelmetlen az egész vergődés ezzel a híddal.
A szankciók működnek:
London narrowly avoided post-heatwave blackout
The hottest UK days on record led to extreme constraints in the power system amid hiked up demand.www.bbc.com
Emlékeztek még a "lerakétázott" plázára ami "tele volt civilekkel"?
Vajon mire szolgálhat az az alagút?
Ukrainian anon reporting in
What happened in my country last night?
The (((official))) media are telling us that:
- Liz Truss's bitching about Putin made the host collapse (https://www.mirror.co.uk/news/politics/liz-truss-looks-shocked-loud-27584139) Video inside.
- The jew received the Winston Churchill Leadership Award (https://twitter.com/BorisJohnson/status/1551989966636519425)
- Upcoming toilet paper shortages in Germany due to the lack of gas (https://www.zeit.de/arbeit/2022-07/papierherstellung-juergen-schaller-branche-gas) Is it still a first-world country?
- AFU stoke the bridge in Kherson. It was damaged but it's not completely destroyed.
- Uglegorsk TPP captured by Russians
- 40000 Russian soldiers have died in Ukraine - AFU claims
- Naftogas (national oil and gas company) defaulted
- Two settlements were liberated by AFU in Kherson region
- Ukraine wants to get 20 billion USD from IMF
Ma reggelt állítólag elkezdődött Operation Bagration 2.0, avagy Donyeck felszabadítása.
Az orosz csapatok teljes EW árnyékolás alatt mozognak ezért egyelőre csak kósza pletykák vannak, gondolom szokás szerint 3-4 nap múlva kezdenek majd szivárogni az első felvételek.
Tanulmányozd jobban ezeket az "NKE-s arcokat" és rájössz te is, hogy miértami szamomra fura volt ebben az interjuban, hogy nagyon nem a kormany hivatalos allaspontjat magyarazzak ezek az NKE-s arcok,
a Racz Andrasnak valoszinu ezert is kellett mennie. nem mondtak ezek az arcok semmi durvat, csak a kulugyminiszterunk Lavrovval pacsizik, ezek az NKE-s arcok meg azt mondjak hogy oroszorszag hosszu tavon vesztesre all.