Gigabiga, már megbocsáss, de ennyire arrogáns hozzáállással csak trollkodni tudsz. A hatalmas orosz-szövetséges haditechnikai veszteségek tudatában senki nem kérdőjelezi meg a személyi állomány veszteségeit, csak a különböző adatok valódisága kérdéses. Nem kevés videó létezik az orosz temetésekről. Én nem tudom, hogy Oroszországban van-e olyan központi katonai temető, mint az USA-ban, de, hogy sok kisebb létezik, abban biztos vagyok és azok is telnek folyamatosan.
Amennyiben az Ukrán média nem játszotta volna el teljesen a "renoméját", akkor most sok, általuk publikált képet videót, hírt elfogadna a FÓRUM regisztrált és nem regisztrált közönsége "csont nélkül". Az ilyen hozzászólásaiddal csak pont az ellenkezőjét éred el annak, mint amit képviselni akarsz, illetve szeretnél.
Gondolkozzál el ezen egy kicsit.
Van néhány MLRS üteg, az előtérben csöves (Buff) tüzérség
DNR BMP-1 73 mm-es PG–15V kumulatív harci résszel ellátott gránátok málházása
Amennyiben az Ukrán média nem játszotta volna el teljesen a "renoméját", akkor most sok, általuk publikált képet videót, hírt elfogadna a FÓRUM regisztrált és nem regisztrált közönsége "csont nélkül". Az ilyen hozzászólásaiddal csak pont az ellenkezőjét éred el annak, mint amit képviselni akarsz, illetve szeretnél.
Gondolkozzál el ezen egy kicsit.
Van néhány MLRS üteg, az előtérben csöves (Buff) tüzérség
DNR BMP-1 73 mm-es PG–15V kumulatív harci résszel ellátott gránátok málházása