Pontosan mit értesz orosz propaganda alatt?Örülnék ha az orosz propagandával szemben is ilyen kritikus lennél.
Amúgy nem lepne meg ha Putyin gyilkoltatta volna meg. A nyugatiak nem szoktak Oroszországban bárkit is megölni, legalábbis ilyenről nem olvastam még. Az oroszok viszont megteszik külföldön is ha valakit árulónak tartanak.
A háború számai engem nem érdekelnek, az ennyit lőttünk ki, annyira vonultak vissza hidegen hagy.
A NATO keleti terjeszkedése és Oo érdekeinek támadása globális szinten tényszerű, a megnyerhető atomháború Oo ellen már min. 15 éve téma volt a Foreign Policyben.
Ukrajna kisebbségekkel szembeni bánásmódja ismert.
A culture war amivel a nyugat a saját társadalmát erodálja, szintén ismert jelenség, hogy ez demográfiailag és belpolitikailag hova vezetett el, azt is tudjuk.
Az én álláspontom ezekből következik. Persze mondhatod, hogy " dehát a nyugat csak a szabadságot akarja elhozni mindenki számára", viszont ebben az esetben nem én vagyok a propaganda áldozata.
Arra persze nyitott vagyok, hogy bebizonyítsd, miért jó nekem, hogy kisfiamból transz kislányt próbálnak nevelni az oviban, vagy ha néger gettót csinálnak a szomszédságomból. Mert úgy látom, hogy itt a nagy szabadságban engem elfelejtettek megkérdezni, hogy mit szólnék ezekhez, a nagy egyenlőség ellenére valahogy az én véleményem nem számított senkinek sem. És ha szót merek emelni ezek ellen, akkor csúnya náci leszek, az a fajta, akinek nem adnak pénzt és fegyvert, elleben azokkal a jó nácikkal, akik horogkereszt alatt vonulnak Ukrajnában és lábon lövik az elfogott oroszokat a demokrácia nevében.