<blockquote rel="laiki"><blockquote rel="joker"><blockquote rel="laiki"><blockquote rel="joker"><blockquote>
</blockquote>
És hogy egy kis ízelítőt adjak a politikusok hülyeségéből, a héten félig elfogadtak két törvényetrvezetet nálunk. Az első szerint megadóztatják az otthoni kis gázkazánokat családonként átlagosan 270 lejjel (19300 ft / hó a téli hónapokban), mert a mese szerint olyan nagyon szennyeznek. A második csodatörvény a héten, hogy betiltják a stoppolást, és 1000-5000 lejre (71.000-357.000Ft) büntethető, aki stoppost vesz fel. És mind a kettő közel van ahoz, hogy átmenjen a törvényhozáson. Ezután nehéz lesz engem meggyőzni, hogy a politikus felső utasításra vagy hülyeségből nem süllyedhet egy bizonyos szint alá és nm áldozna be bármit.</blockquote>
Ugyanilyen értetlenül néztem, amikor a 80as években azt olvastam, hogy Németországban nem segíthetsz a testvérednek megjavítani az autóját, vagy építeni a házát. Akkor ugyanis nem fizeti meg senki az értéktöbbletadót. Hülye törvényekért nem kell Romániába menni.