1. Magyar vagyok.
2. Több évtizedig dolgoztam orosz haditechnikával.
3. Ismerem a gyárat, tudományos munkám van az orosz harckocsfejlesztés történetéből.
4. Külön kutattam a posztszovjet idők hadiipari beruházásait. Tudom mit tettek, mit akartak, és mit nem tudták elérni a témában.
Csak néhány példa, hogy lásd, mennyire butaságokat beszélsz:
- A T-14/15 Armata hét éve létezik proptotipusként. Nem tudják, különösen, nem az eredeti koncepció mentén gyártásba vinni.
- A T-90 a T-72 konstrukció bázisán lévő átmeneti megoldás. Ebben sem tudták a legfontosabb fegyverezeti és elektronikai innovációkat beépíteni. (új ágyú helyett régi 2A46M5, kijelzők, aktív védelmi rendszer, stb.)
- A gyártó berendezések nagy része német, japán, stb. nyugati CNC stb. megmunkálò eszköz. Ezekből annyit vettek, amiből a havi 4 db gyártható. Ezt lehet kissé fokozni, ha van hőkamera, elektronika, ami beépíthető.
Érted miért nem egyszerű évi 500-1000 darabra növelni a termelést??
Ha lehetne, hidd el megtette volna, hisz ennek dupláját veszíti el Ukrajnában.
A nyersanyag gazdagság meg afrikai országok jellemzője is, mégsem álmodoznak vilaguralomról.
Az álmodozás veszélyes. Nézz utána a tényeknek, mielőtt nagypofával vádaskodsz, okoskodsz.
A dilettantizmusod arroganciád megalázóan nevetségessé tesz, mert mindig beégsz.