Értem, ezek szerint Te már tudod 110% bizonyossággal mi lesz a történet vége! Akkor megis mi tart vissza, hogy a jó (szerinted legalább is jó) oldalra állj tevőlegesen?
Mi nem volt világos azon számodra, hogy a semlegesség az egyetlen magyar érdek amit megtehetsz?
Vagy mit kellene tennünk szerinted?
Mondjuk, hogy megfeleljen a vágyaidnak Orbán és a Fidesz munkája, küldjünk ki 15.000 fő katonát az ukrán frontra, vagy tudok jobbat legyen kihirdetve hadiállapot és az összes 55 év alatti férfit hívjuk fegyverbe, és azonnal küldjük ki az ukrán frontra, mert ez az amit megkíván tőlünk a nyugat és Európa!!!!
Az ukránok meg pláne, és az ő érdekeik mindenek felett állnak.. igazad van, fussunk bele mégegyszer nyitott szájjal a faszerdőbe Kopi kapitány és Zaporozsec őrmester vezetésével, nyomjuk megint egy Don kanyar 2.0-ás performanszot hiszen ez a magyarság érdeke!!!
Nem bírjátok megérteni hogy ha nem állsz sehová akkor rossz oldalra sem állhatsz?? (humanitárius segítséget kapnak, nem is keveset, ráadásul az országunk teljesítőképességét erősen túlvállalva)
Van egy zsidó mondás : "ha háború van indulj utoljára a csatába, hogy elsőként gyere haza"
legyetek szívesek és értelmezzétek ezt![]()
Igen vannak dolgok amikbe biztos vagyok. btw neked mi a tevőleges?
---
Elég egyértelműen leírtam szerintem mit kéne tennünk. Kisszálni az Oroszok seggéből és beállni az EU/NATO vonalra. Oda ahol Németek, Lengyelek, Baltiak, Csehek, Szlovákok, Románok, Franciák, Spanyolok... és US, Dél Korea, Japán... áll.
---
"küldjünk ki 15.000 fő katonát az ukrán frontra"
Szedtél valamit? Mondtam valahol ilyet? Csinál ilyet bárki a fenti felsoroltakból?
---
"Nem bírjátok megérteni hogy ha nem állsz sehová akkor rossz oldalra sem állhatsz?"
kb 2 hete nyilatkozta fővezírünk, hogy nem kéne fegyvereket küldeni Ukrajnába mert az csak elnyújtja a háborút. Nem nekünk. Amblokk. Mivel nem megy át mi is ez plt is hoztam. Képzeljük el, hogy Magyarországot megtámadja az egyik szomszédja. Túlerő van Magyarország a létéért küzd. Az EU küldi a fegyvereket, intelt... kivéve egy ország. Aki nemhogy nem segít benyögi, hogy nem kéne küldeni. pl ez neked a sehova állás? És akkor had tegyem föl a kérdést. Mit segített ez az ominozus mondat a kárpátaljai magyarokon?
Legyélé szives értelmezd amit leírtam és ne képzelegj mögé dolgokat.
---
más:

Szakad a gázár, már 100 euró alatt a jegyzés
Ezen a héten is folytatódik a gázár esése a holland TTF gáztÅzsdén, többek között annak köszönhetÅ a már hetek óta tartó meredek lejtmenet, hogy a vártnál enyhébb lehet a tél a kontinensen, ez pedig segÃthet a fogyasztás mérséklésében. Emellett az európai gáztárolók...