Szerintem lehet itt mindenfele teoriakat felallitani meg alkuban bizni es egyeb verziok, de ez csak a szar porcukrozasa. Amit az oroszok muvelnek az mar nagyon gyasz. Es igy finoman fogalmaztam.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Bánja a faszom csak valaki kurva gyorsan stabilizálja őket, mert az a 6000+ atomtöltet nem tréfa dolog.Az van, hogy leépültek Putyin alatt. A vezér ellopta az országukat, a hadseregük sz@rt se ér, nemhogy nagy-, de még középhatalomnak is kevesek. Jól látták az amerikaiak, most meg lehet semmisíteni őket. Az is kérdéses, hogy az orosz állam fennmarad e ebben a formában, ha tovább tolják a fegyvert az ukránoknak! Kivéreznek és a hiteltelen rendszer összeomlik, más meg nincs, csak a káosz. Ütni kell őket következetesen tovább és végük van. Amúgy sincs hely a világon egy harmadiknak az USA és Kína között. Az oroszok (amimarad belőlük) olyanok lesznek Kínának, mint Németország az USA-nak.
Az orosz (és Fidesz) fanok által idiótának tartott vélemény mégsem egészen idióta ezek szerint...Ha feladják Herszont gyakorlatilag lemondhatnak Odesszáról.
Mi a picsa van az oroszokkal?
Nem értem…
Az egyetlen hídfőt a folyó másik partján? Ne beszéljünk már butasagot. Elég nagy szégyen, hogy képtelenek tartani.Katonailag, taktikailag totál érthető, ha így döntenek és feladják Herszont, morálisan, lélektanilag viszont totális vereség az oroszok számára ha elbukják!
Lehet ennek ágyaztak meg korábban, amikor azt mondták, hogy Herszon és Zaporizsja megye esetében nem dőlt el, hogy a teljes megyéket Oroszországhoz csatolják e...
Szerintem ha végre Donbasszt behúzzák, akkor megelégednek délen a Dnyeperen túli déli résszel, ami jól védhető, így is meglesz a szárazföldi összeköttetés a Krímmel+az Azovi tengertől Ukrajna elbúcsúzhat, maximum később még Odessza felé bepróbálkozhatnak a ruszkik...
Mondjuk ezért kár volt ekkora offenzívát indítani Februárban,bőven elég lett volna keletről megindulni és Donbasszból kinyomni az ukrikat.
Kövezzetek meg, de Putyinék most bizonyították be, hogy végeredményben ugyanakkora bohócok, mint a báb Zelenszkijék...Szerintem lehet itt mindenfele teoriakat felallitani meg alkuban bizni es egyeb verziok, de ez csak a szar porcukrozasa. Amit az oroszok muvelnek az mar nagyon gyasz. Es igy finoman fogalmaztam.
Ez sem más, csak egy busafejű kommunista idióta, aki a "mindent porrá zúzni, aztán bevonulni" ruszki "hadművészeten" kívül nem ismer más felfogást.Szurovikin tábornok tanácsára kivonulnak az oroszok Herszonból
Sojgu beleegyezett, hogy a Dnyeper folyó vonala mentén szervezzék meg a védelmet.Az Orosz Erők Egyesített Csoportjának parancsnoka, Szergej Szurovikin Szergej Sojgu védelmi miniszternek írt jelen...www.vadhajtasok.hu
Mit kamu. Olvasd már el, hogy mit írtam hozzá. Maximum nem Ukrajnában készült. Viszont akkor most mit is csinálnak Ukrajnában. Ugyanezt! Jó napot kívánok,Ez egy két éves videó. Kamu, békeidős gyakorlat.
Miért jelentik ezt be előre, az ukránok igy nagy erőkkel támadni fogják a jobb parton lévő erőket és lőni fogják a folyóátkelőket mindennel, amijük csak van. Talán éppen ez a cél?Én nem értem az orosz döntést. Ha feladják a jobb partot gyakorlatilag tálcán kínálják fel a Krímig terjedő területet. Mi a jó picsát csinálnak ezek ott fent??? Herszon hónapokig védhető lett volna, erre kivonulnak baszki. Mocsok nagy égés ez így. A sokadik. Rohadt dühös vagyok.
Én azt gondolom, hogy a maradék harcedzett veteránjaik életét próbálják megóvni, hogy mozgósítottakkal feltöltött, újjászervezett alakulatok alapjai legyenek. Veteránokkal a soraikban sokkal nagyobb harcértékű lehet egy alakulat, mint ha csak tisztán "újoncokból" állna.Én nem értem az orosz döntést. Ha feladják a jobb partot gyakorlatilag tálcán kínálják fel a Krímig terjedő területet. Mi a jó picsát csinálnak ezek ott fent??? Herszon hónapokig védhető lett volna, erre kivonulnak baszki. Mocsok nagy égés ez így. A sokadik. Rohadt dühös vagyok.
Logisztika!Én nem értem az orosz döntést. Ha feladják a jobb partot gyakorlatilag tálcán kínálják fel a Krímig terjedő területet. Mi a jó picsát csinálnak ezek ott fent??? Herszon hónapokig védhető lett volna, erre kivonulnak baszki. Mocsok nagy égés ez így. A sokadik. Rohadt dühös vagyok.
"1. Az USA és Oország megegyezett a színfalak mögött, hogy"Nekem van egy - még nem teljesen kialakult - gondolatom. Kérek véleményeket a realitását illetően.
Az arcvesztés mindkét oldalon szinte kizárt, ezért az lehet a háttérben, hogy
1. Az USA és Oország megegyezett a színfalak mögött, hogy
2. Az oroszok "hősi" harc árán visszavonulnak Herszonból, Ukrajna "nagy" győzelmet arat;
3. A Krím és a Donbassz pedig orosz lesz. Ezekre "rábeszélik" Zelenszkijt is....
4. Végül "mindkét fél elérte célját"......
Szerintem a mostani illogikus harccselekményeknek ez lehet az oka....
A dnipro Herszonnál januártól márciusig szokott fagyni, de a jég vastagsága nagyon az időjárástól függ.Megjegyezném jön a tél a folyók befagynak nem ? Ez az egész herszoni kivonulás egy nagy fake átverés.