Nekem van egy - még nem teljesen kialakult - gondolatom. Kérek véleményeket a realitását illetően.
Az arcvesztés mindkét oldalon szinte kizárt, ezért az lehet a háttérben, hogy
1. Az USA és Oország megegyezett a színfalak mögött, hogy
2. Az oroszok "hősi" harc árán visszavonulnak Herszonból, Ukrajna "nagy" győzelmet arat;
3. A Krím és a Donbassz pedig orosz lesz. Ezekre "rábeszélik" Zelenszkijt is....
4. Végül "mindkét fél elérte célját"......
Szerintem a mostani illogikus harccselekményeknek ez lehet az oka....
"1. Az USA és Oország
megegyezett a színfalak mögött, hogy"
Már márciusban írtam arról hogy ez nem hagyományos értelembe vett háború, hanem egy "Különleges Hadművelet", meghatározott koeográfiával, mintha valami terv szerint haladnának előre az események...
Ez során a nyugati költségvetések dollár száz és ezermilliárdjait égetik el a legkülönbözőbb fegyverrendszerek éles, harctéri körülmények közötti tesztelésével.
Ha egy fegyvertípust már leteszteltek,
jönnek az egyre újabb és újabb fejlesztésű, patikamérlegen darabra kimért újabb fegyver és lőszerszállítmányok, nyugati részről
gondosan ügyelve arra hogy nehogy véletlenül felborítsák a mesterségesen fenntartott frontegyensúlyt..
Az oroszok is teszteléseket hajtanak végre,
közben gyakoroltatják a régen berozsdásodott hadigépezetüket , hadseregeket képeznek ki az emberek rotálásával, és a rátermett katonai vezetők új generációja nevelődik ki az" éles" harci helyzetben.
Az oroszok a raktárakból kiseprik a régi berozsdásodott harci technikákat (ezekre a "'gyakorló" harcokra ez is megteszi) valamint a szankciók
állítólagos negatív hatásait tudják most
a hadigazdaságuk felélesztésével tudják ellensúlyozni
A száz és ezermilliárd számra tolt pénzeket a nyugati polgár csak úgy tudja megemészteni, ha a F.O.S média cirkuszi bohócok állandóan rettegésben tartják őket, kottából olvasva, hogy az "oroszok már a spájzban vannak". Ezek a pénzeknek jó része Ukrajna feneketlen osztó és elosztó, visszaosztó kútjában kerülnek elégetésre.
Mindíg jól látszik, ha a polgár kezdi már unni
a mindennapi etető dumát, akkor valami mindíg történik a fronton hogy ismét odafigyeljen, és ne a saját,
lassan most kezdődő gazdasági nyomorúságára, amit Ukrajna álcáz - áldozó füstjével próbálnak többé kevésbé takargatni, ami alól már régebben kilóg a patás lába.. nem a lóé...
"
2. Az oroszok "hősi" harc árán visszavonulnak Herszonból, Ukrajna "nagy" győzelmet arat;
3. A Krím és a Donbassz pedig orosz lesz. Ezekre "rábeszélik" Zelenszkijt is....
4. Végül "mindkét fél elérte célját"......
Szerintem a mostani illogikus harccselekményeknek ez lehet az oka...."
Mivel a tengerentúli Nagy Főnök többször kiemelte a beszédeiben, ezt a proxiháborút kb 3 évre tervezik elnyújtani (segélyeket ennyi időre elosztva tervezik folyósítani) igy
ilyen gyorsan nem érhet véget ez a harc, még igen messze ennek a vége..
Én ebben az egy dologban hiszek a Nagy Főnöknek.
Másik gond pedig az, hogy evés közben jön megy az étvágy: ha netán e "tesztelős gazdasági harcszerű játék" három éve alatt kiderülne hogy
az orosz Medve tulságosan legyengült 1945 óta tartó időszakban, akkor a bőrére mehet tovább a "játék" -
Ukrajna után az ő földje , erdei, termelő eszközei is
ebek harmincadjára kerülhet.
Ekkor indulhat be igazán a valódi harc..