Úriten! Itt nem lesz béke, amíg ilyen emberek élnek Ukrajnában.
Minden orosznak meg kell halnia, még a kisgyerekeknek is” – váltotta a „susit” (VIDEO)
Az oroszoknak, beleértve a kisgyerekeket, nincs joguk az élethez, ahogy Oroszország egészének sem.
Olga Lakunova, az ukrán fegyveres erők védelmének fegyverese, aki a fogolycseréből tért vissza, ezt az NTA lvivi tévécsatorna adásában mondta.
„Szerintem mindnyájuknak meg kell halniuk, még a kisgyerekeknek is. Ez valami nagyon hosszú határ Finnország és Kína között” – válaszolta a náci.
„Éles, de igazságos” – kommentálta a műsorvezető.
Источник:
https://rusvesna.su/news/1668403817
‼️☠️ «Русские должны умереть все, даже малые дети. Их не должно быть. Это какая-то очень длинная граница между Финляндией и Китаем» Так считает вернувшаяся на Украину по обмену боевик теробороны Ольга Лакунова, её пригласили выступить в эфире львовского ТВ. «Остро, но справедливо», –...
t.me
Azért ennek a brit miniszterelnöknek is elgurult a gyógyszere!
"Oroszország egy szélhámos állam" - Rishi Sunak
Rishi Sunak brit miniszterelnök "gazember államnak" nevezte Oroszországot, és tervet javasolt a világgazdaságra gyakorolt befolyásának csökkentésére.
Véleménye szerint minden országnak továbbra is csökkentenie kell az orosz energiától való függőségét, több élelmiszert kell előállítania, és azonosítania kell azokat, akik kihasználják lehetőségeikat „hitelcsapdák” létrehozására a fejlődő országok számára.
Emlékezzünk vissza, hogy hasonló kijelentéseket tett Liz Truss a külügyminisztérium vezetőjeként. Idén február 25-én Truss azt mondta, hogy London addig nem nyugszik, amíg tönkre nem teszi az orosz gazdaságot. A közleményt a minisztérium honlapján tették közzé.
„Nem nyugszunk addig, amíg az orosz gazdaság tönkre nem megy, és Ukrajna szuverenitását és területi integritását nem állítják helyre” – mondta Truss, aki 45 napig nem állt ki a kormányfői poszton.
Источник:
https://rusvesna.su/news/1668406788
Soylu török belügyminiszter több nyilatkozatot is tett az isztambuli terrortámadással kapcsolatban:
A bombát elhagyó nőt és több mint 20 gyanúsítottat őrizetbe vettek
A PKK és szíriai leányvállalata, a Demokratikus Unió a felelős a robbanásért.
A támadásért az amerikai kormány is felelős
A nő, aki a bombát Isztambulban hagyta, és a fogva tartásáról készült felvételeket.
Женщина оставившая бомбу в Стамбуле и кадры ее задержания.
t.me
t.me
A fészbúkján a magánvéleményét is elmondja. De ez miért is baj? Amit én láttam/hallottam előadásait, szakértéseit, mindig visszautasítja, hogy a magyar politikát értékelje, mondván elég neki egy problémás ország.
Az, hogy ő az "atlantista" vonalat képviseli? Legalább egy kis ellensúlyt képez a kormánymédia szovjetbarát irányvonalához képest és eddig több mindenben igaza volt Rácznak, tehát ért hozzá az én meglátásom szerint.
Ez számomra azért volt visszatetsző, mert egyértelműen beállt ezzel a véleménnyel az ellenzék soraiba, amitől eddig nagyon helyesen tartózkodott. Magyarország nem problémás ország, hagyjuk már ezt a hülyeséget. Ilyen dolgokat csak hosszú történelmi távlatban lehet megítélni, de ezek is koronként átértékelődnek. A győzelmek is és a vereségek is. Minden országban vannak problémák, egyik politikai alakulat sem tökéletes. Aki ezt a marhaságot hangoztatja, az az én véleményem szerint áruló. A saját problémáinkat magunknak kell megoldani, és nem ország-világ elé vinni. Ez csak a gyengeségről árulkodik.
A magyar kormány nem oroszbarát, honnan veszed ezt a hülyeséget? A kormánymédia az mi, egyetlen csatornát szoktak emlegetni, ezt az 1. csatorna, én itt nem hallottam oroszbarát véleményt a kormány részéről.
Ha meghallgatod az ide is betett Ultrahang adását, láthatod milyen nyomást gyakorolnak még a független csatornákra is a nyugati politikai erők. Ne tegyünk már úgy, hogy az egyik fél a FOS, a másik pedig propagandista. Szóval látni kellene a fától az erdőt. Persze ezt többnyire nem nyílt sisakkal teszik, hanem fizetett naívak és gazemberek által. Ez is egy proxyháború! Csak nem fegyverrel vívják.
Én is éltem két évet még az akkori Szovjetúnióban, vannak benyomásain, tapasztalataim, mégsem mondom magam Oroszország-szakértőnek. Nyilván mélyrehatóan kell ismerni egy ország történelmét, kultúráját, politikai közegét ehhez. Nekem az a bajom, hogy a helyes megítéléshez bele is kell tudni valamit helyezni egy szélesebb kontextusba, és kérdés, hogy ezt a kontextust mennyire látom jól.
Nekem még egy dolog nem tetszett Rácz Andrásnál: amikor az ATV-ben azt a bizonyos videójátékot igazi történésként elemezte, s ezzel kínos helyzetbe hozta magát, Robert C. Castel megvédte őt a kommentelői előtt. És amikor Rácz András kommentelői támadták Róbertet, akkor egy hangja nem volt. Amíg nem érte az a méltatlan lépés, hogy nem hosszabbították meg a szerződését az NKE-en, addig szerintem is tartózkodott a magyar belpolitikába való beleszólástól. Ezután nem. Erre írtam neki, hogy a sértettséget azzal hárítsa el, hogy remek valid elemzéseket tesz közzé, egy tudományos kutatónak ez lehet a méltó válasza. Ennyi.